Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Bizim çocuklardan Almanya' ya futbol dersi

Bizim çocuklardan Almanya' ya futbol dersi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, özel maçta deplasmanda Almanya'yı 3-2 mağlup ettikleri zaferin ardından açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bizim çocuklardan Almanya' ya futbol dersi
KAYNAK: İHA

Montella, basın toplantısında, bu galibiyetin önemine vurgu yaparak, 72 yıl sonra Alman topraklarında gelen bir zafer var. 2005'ten beri kendi evimizde de yenemediğimiz bir Almanya vardı. Bu galibiyetle gerçekten çok mutluyuz, özellikle Türk halkı için dedi.

AW079454_01

İnanılmaz bir takım ruhu var

Montella, futbolcularını övgüyle anarak, sahada gösterdikleri inanılmaz takım ruhunu vurguladı. Hiçbir şekilde pes etmeyeceğimizi vurgulamış olduk. Bu, Türkiye'nin DNA'sında olan bir özellik. Futbolcularımız 1-0 geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar, odaklandılar ve Almanya'yı yendiler şeklinde konuştu.

AW079454_03

Takım ruhunu asla kaybetmeyeceğiz

İtalyan teknik adam, önümüzdeki Galler maçına odaklanarak, "Galler'e karşı da kazanmak istiyoruz. Grubu birinci bitirmek hedefimiz" ifadelerini kullandı. Montella, maç sonrası soyunma odasında yaşanan mutluluğu paylaşarak, "Bu mutluluk, birkaç ay önce başlayan bir yolculuğun sadece ilk adımları. Takım ruhunu asla terk etmemek en önemlisi. Galibiyetleri yönetebilmek de kritik. 3 gün sonra önemli bir maçımız daha var" diyerek sözlerini tamamladı.

AW079454_05

Bu tarihi zafer, Milli Takım'ın güçlü performansıyla Almanya karşısında elde ettiği galibiyetle öne çıkarken, takımın hedefi Galler maçını da kazanarak gruptan birinci çıkmak oldu.

AW079454_06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Fırtına Tekneleri Batırdı

Antalya’da Fırtına Tekneleri Batırdı