Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar: Transfer çalışmaları devam ediyor

Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar: Transfer çalışmaları devam ediyor

Beşiktaş Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve lider karakterli futbolcuları kazandırmak istediklerini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar: Transfer çalışmaları devam ediyor
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, kulübün transfer çalışmalarının sürdüğünü ve özellikle lider karakterli futbolcuları kadroya katmayı amaçladıklarını belirtti. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında oynayacakları Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde başladı.

Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar: Transfer çalışmaları devam ediyor

Uçar, antrenman sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada transferdeki hedeflerine vurgu yaparken, Beşiktaş'ın güçlü bir kadro oluşturarak zirve mücadelesine odaklandığını belirtti. Transfer çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Uçar, takıma liderlik edebilecek karakterdeki oyuncuların transfer edilmesinin önemine değindi.

Bundan sonrası onun sorumluluğudur

Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, 'Yeni hocamız Fernando Santos’un ilk idmanı. İdmandan önce 1.5 - 2 saate yakın bilgilendirme toplantısı yaptık. Sadece bilgi verdik. Bundan sonrası onun sorumluluğudur' dedi.

Çalışmalar devam ediyor

Feyyaz Uçar, 'Edecek, etmek de zorunda. Tabii ki birkaç mevkiide daha transfer yapmak zorundayız. O konuda bir sıkıntı yok. Ama tabii burada sadece transfer çalışmalarının devam ettiğini söylemek zorundayım. İsim verince hem kulüpleri hem futbolcuları hem kendimizi zor durumda bırakıyoruz. Ama çalışmalar devam ediyor' diye konuştu.

Mutlaka oyuncularla görüşecektir

Uçar, 'Hocamızı her oyuncuyla ilgili bilgilendirdik. Bundan sonraki tasarruf tamamen onda. Mutlaka oyuncularla görüşecektir. Duruma göre kararını verecektir. Hocanın vereceği her karara saygılıyız' ifadelerine yer verdi. Uçar, ayrıca kadro dışı kalan oyuncularla ilgili transfer tekliflere açık olduklarını da sözlerine ekledi.

O da memnuniyetle kabul etti

Uçar, 'Sağ olsun Fernando Santos bize bir jest yaptı. Biz, Serdar hocanın ekipte olup olamayacağını sorduk. O da memnuniyetle kabul etti. Serdar Topraktepe bundan sonra A takım kadrosunda yardımcı hocalardan biri olarak göreve devam edecek. Aynı zamanda performans hocamız Miguel de devam edecek' şeklinde konuştu.

Çünkü böyle bir karaktere, oyuncuya ihtiyacı var takımın

Uçar, 'Lider karakterli, diğer arkadaşlarını pozitif etkileyebilecek oyunculara da öncelik vereceğiz bundan sonra yapacağımız transferlerde. Çünkü böyle bir karaktere, oyuncuya ihtiyacı var takımın' ifade etti. Siyah-beyazlı yönetici, Ricardo Quaresma’nın takıma futbolcu ya da idari bir görevde dönüp dönmeme durumunun sorulması üzerine de, 'Hocamızın böyle bir tasarrufu varsa mutlaka değerlendiririz' cevabını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da kadın cinayeti!

Manisa'da kadın cinayeti!