Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Club Brugge maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş Club Brugge maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Club Brugge ile kıyasıya mücadele öncesi Nevzat Demir Tesisleri'nde sıkı bir antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlılar, taraftarlarını heyecanlandıran Club Brugge maçına odaklanarak zafer arayışında.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Club Brugge maçının hazırlıklarını sürdürüyor
KAYNAK: İHA

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, Club Brugge ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün akşam Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yönetiminde kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti.

AW086963_03

İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlarken, 5'e 2 çalışmasıyla devam etti. Çift kale maçlarla noktalandı. Siyah-beyazlılar, Club Brugge maçı öncesi son antrenmanlarını yarın saat 17.00'de gerçekleştirecek ve bu antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

AW086963_04

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi saat 16.15'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş, Club Brugge karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Maç öncesi heyecan taraftarları ve futbolseverleri sararken, Beşiktaş'ın performansı merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da köpek faciası minik kızın sonu olmuştu! Karar Çıktı!

Antalya'da köpek faciası minik kızın sonu olmuştu! Karar Çıktı!