Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Onyedika İle Anlaştı mı? Sözleşme Detayları...

Galatasaray Onyedika İle Anlaştı mı? Sözleşme Detayları...

Galatasaray, Süper Lig'de transfer döneminin son günlerinde kadrosunu güçlendirmek için 2 futbolcu daha transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Onyedika İle Anlaştı mı? Sözleşme Detayları...
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, Süper Lig'de transfer sezonu bitmeden kadrosuna 2 yeni futbolcu daha katmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Özellikle Nicola Zalewski transferinde sona yaklaşan sarı kırmızılı ekip, orta sahaya da takviye yapmayı planlıyor. Transfer dönemi boyunca birçok oyuncu ile temas kuran Galatasaray yönetimi, takımı daha da güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürmekte.

Osimhen ve Batshuayi gündemdeydi

Transfer sezonunda Osimhen, Batshuayi, Gabriel Sara, Ismael Jakobs ve Elias Jelert isimleri Galatasaray'ın gündeminde yer aldı. Özellikle Nicola Zalewski ile yapılan görüşmelerde büyük bir ilerleme kaydedildi. Şimdi ise orta saha pozisyonu için Raphael Onyedika ismi ön plana çıkmış durumda.

Fransızlar 5 yıllık anlaşmayı duyurdu

Fransa basınından gelen haberlere göre, Galatasaray ve Raphael Onyedika arasında 5 yıllık bir anlaşma sağlandı. Foot Mercato'nun haberine göre, Club Brugge'de forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Onyedika, sarı kırmızılılar ile sözleşme imzalamaya hazır. Ancak Belçika ekibi Club Brugge, bu transfer için henüz yeşil ışık yakmadı.

Galatasaray Onyedika İle Anlaştı mı?

Onyedika, Galatasaray'a transfer olmak istiyor

Haberlere göre, Nijeryalı futbolcu Raphael Onyedika, kulübünün Galatasaray ile anlaşma sağlamasını istiyor. Kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Onyedika, geçen sezon Midtjylland'dan 9.5 milyon euro karşılığında Club Brugge'e transfer olmuştu. 2022-2023 sezonunda Brugge formasıyla 95 maça çıkan genç oyuncu, 4 gol ve 2 asist ile takıma katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat: ''Belki Sürprizler Olabilir''

Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat: ''Belki Sürprizler Olabilir''