Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş, Bodo/Glimt'i yenerek Avrupa'da toparlanmak istiyor

Beşiktaş, Bodo/Glimt'i yenerek Avrupa'da toparlanmak istiyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü haftasında yarın deplasmanda Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile karşılaşacak. Aspmyra Stadyumu'nda oynanacak müsabaka 22.00'de başlayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş, Bodo/Glimt'i yenerek Avrupa'da toparlanmak istiyor
KAYNAK: İHA

Siyah-beyazlılar, gruptaki ilk iki maçını berabere ve mağlubiyetle tamamladı. Bu nedenle, Bodo/Glimt karşısında mutlaka galip gelmek zorunda.

Beşiktaş, Bodo maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 239. mücadelesini oynayacak. Geride kalan 238 müsabakada siyah-beyazlı takım, 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 100 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 313 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 353 gol gördü.

Bu sezon, Avrupa'da oynadığı 8 müsabakanın 7'sinden galibiyetle ayrılırken, tek yenilgisini Lugano'ya karşı aldı. Ancak, Şenol Güneş'in istifası ile birlikte Avrupa'daki yenilmezlik serisi sona erdi.

Burak Yılmaz'ın Avrupa sınavı

Şenol Güneş'in yerine, aralık ayında gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında olacak Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ise ilk Avrupa deneyimini yaşayacak.

Sakatlar ve cezalılar

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalısı olan Rosier, Bodo/Glimt maçında forma giyemeyecek. Fransız futbolcunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl de yarın görev alamayacak.

Beşiktaş'ın olası 11'i:

Ersin Destanoğlu, Umut Meraş, Welinton, Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Ghezzal, Alex Teixeira, Batshuayi, Larin

Bodo/Glimt'in olası 11'i:

Ketil Knutsen, Alfons Sampsted, Marius Lode, Patrick Berg, Fredrik Aursnes, Amahl Pellegrino, Hugo Vetlesen, Sondre Tronstad, Ola Solbakken, Erik Botheim, Runar Espejord

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD F-16 filosu Orta Doğu'da

ABD F-16 filosu Orta Doğu'da