Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Avrupa Konferans Ligi'nde Veda Maçına Çıkıyor

Beşiktaş Avrupa Konferans Ligi'nde Veda Maçına Çıkıyor

Avrupa Konferans Ligi'nde Son Maça Veda Ediyor. Beşiktaş sahaya prestij için çıkacak...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Avrupa Konferans Ligi'nde Veda Maçına Çıkıyor

Avrupa futbol sahnesindeki heyecan, Beşiktaş için bu sezon sona eriyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda mücadele eden siyah-beyazlılar, gruptan çıkma şansını kaybetmiş olsa da, Lugano ile deplasmanda oynayacakları karşılaşma, Avrupa'daki 242. mücadeleleri olacak.

Beşiktaş zorlu bir gurupta mücadele edildi

Kara Kartal, 2. eleme turundan itibaren bu yola çıkarken, Arnavutluk temsilcisi Tirana, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ve Ukrayna'nın güçlü temsilcisi Dinamo Kiev'i eleyerek gruplara kalmayı başardı. Ancak, grubun ilk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ikinci mücadelesinde evinde Lugano'ya 3-2 mağlup olarak zorlu bir grupta mücadele etti.

A W097464 01

Beşiktaş kalesinde 365 gol gördü

Avrupa'da geride bıraktığı 241 maçta 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 mağlubiyetle karşılaşan Beşiktaş, bu süreçte fileleri 318 kez havalandırırken, kalesinde ise 365 gol gördü.

Kara Kartal, grup aşamasına gelene kadar kayıp yaşamazken, 2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla geçti. 3. Eleme Turu'nda Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le mağlup eden Beşiktaş, play-off'ta da Dinamo Kiev'i 3-2 ve 1-0'lık skorlarla geçerek dikkat çekici bir performans sergiledi.

Beşiktaş Avrupa'ya nokta koyuyor

Ancak, gruplarda yaşanan zorlu mücadelelerin ardından Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi macerasına nokta koyuyor. Lugano deplasmanındaki mücadele, hem Beşiktaş için bir veda hem de Avrupa arenasındaki 242. sahne olacak. Siyah-beyazlılar, taraftarlarına veda etmeden önce son bir zafer peşinde koşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Su Faturasında Artık O Ücret Ödenmeyecek: Yargıtay Kararı

Su Faturasında Artık O Ücret Ödenmeyecek: Yargıtay Kararı