Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Barcelona ve Arsenal çeyrek finale yükseldi

Barcelona ve Arsenal çeyrek finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynanan rövanş maçları sonucunda Barcelona ve Arsenal, çeyrek finale yükselmeyi başardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barcelona ve Arsenal çeyrek finale yükseldi
KAYNAK: İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynanan rövanş maçları sonucunda Barcelona ve Arsenal, çeyrek finale yükselmeyi başardı. İspanyol devi Barcelona, Napoli ile oynadığı rövanş maçında sahadan 3-1 galip ayrılarak toplamda 4-2'lik skorla tur atladı. İlk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalan Barcelona, evindeki karşılaşmada Fermin, Joao Cancelo ve Lewandowski'nin golleriyle rakibini mağlup etti. Napoli'nin tek golü Rrahmani'den geldi. Bu sonuçla Barcelona, 2019-2020 sezonunun ardından ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Barcelona ve Arsenal çeyrek finale yükseldi

Arsenal'in uzun süre sonra çeyrek finale yükselişi

Öte yandan, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ise Porto ile oynadığı rövanş maçında çeyrek finale yükseldi. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Arsenal, evindeki karşılaşmada Trossard'ın 41. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandı ve seri penaltılara gitti. Penaltı atışlarında 4 isabet bulan Arsenal, Porto'yu eleyerek çeyrek finale yükseldi. Arsenal, 14 yıl sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale adını yazdırdı.

Barcelona ve Arsenal çeyrek finale yükseldi

Bu sonuçların ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen takımların sayısı 6'ya yükseldi. Atletico Madrid - Inter ve B. Dortmund - PSV Eindhoven maçlarının sonucunun ardından çeyrek final eşleşmeleri tamamlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı'nda Kırsal Mahalleler, Yaşamın Merkezi Olacak

Konyaaltı'nda Kırsal Mahalleler, Yaşamın Merkezi Olacak