Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Arsenal Raheem Sterling'i Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Arsenal Raheem Sterling'i Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Arsenal, İngiliz futbolcu Raheem Sterling'i sezon sonuna kadar kiraladı. Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Chelsea'den kiraladığı genç yetenek Raheem Sterling ile anlaşma sağladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arsenal Raheem Sterling'i Sezon Sonuna Kadar Kiraladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Arsenal, Chelsea'den Raheem Sterling'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Transfer döneminde Fenerbahçe ile de adı geçen 29 yaşındaki İngiliz futbolcu, yeni sezonun geri kalanında Arsenal forması giyecek. Arsenal'den yapılan açıklamada, Sterling'in Chelsea'den sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi.

Arsenal Raheem Sterling'i Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Raheem Sterling Kimdir?

Raheem Shaquille Sterling MBE, 8 Aralık 1994'te Jamaika'da doğan ve şu anda Premier Lig kulübü Arsenal'de kiralık olarak forma giyecek profesyonel bir futbolcudur. Aynı zamanda İngiltere Milli Takımı'nda da kanat oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Kariyerine Queens Park Rangers'ta başlayan Sterling, 2010 yılında Liverpool'a transfer olmuş ve burada dikkat çeken bir performans sergilemiştir.

2014 yılında Altın Çocuk ödülünü kazanan Sterling, 2015'te Manchester City'ye 49 milyon £ karşılığında transfer olmuştur. Bu transfer, o dönemde bir İngiliz oyuncu için ödenen en yüksek bedel olma özelliği taşımaktadır. Manchester City formasıyla dört Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Sterling, 2018-19 sezonunda PFA Yılın Genç Oyuncusu ve FWA Yılın Futbolcusu ödüllerine layık görülmüştür.

2022 yılında Chelsea'ye transfer olan yıldız futbolcu, 2023-24 sezonunda Arsenal'e kiralık olarak katılmıştır. Sterling, İngiltere Milli Takımı'nda da önemli bir rol oynamakta olup, FIFA Dünya Kupası ve UEFA Avrupa Şampiyonası gibi büyük turnuvalarda milli formayı terletmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dersimiz: Atatürk konusu ne? Kim oynuyor? Dersimiz: Atatürk kaç yılında yayınlandı?

Dersimiz: Atatürk konusu ne? Kim oynuyor? Dersimiz: Atatürk kaç yılında yayınlandı?