Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Bakan Bak Paris 2024 Paralimpik Oyunları için milli sporculara başarılar diledi

Bakan Bak Paris 2024 Paralimpik Oyunları için milli sporculara başarılar diledi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'ndaki rekor katılım için milli sporculara destek mesajı verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Bak Paris 2024 Paralimpik Oyunları için milli sporculara başarılar diledi
KAYNAK: İHA

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda yarışacak olan milli sporculara başarılar diledi. Bakan Bak, Türkiye'nin paralimpik branşlarda gösterdiği başarıları övdü ve sporcularına destek mesajları iletti.

Türkiye Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Rekor Katılımla Temsil Edilecek

Engelli sporcular için düzenlenen paralimpik oyunlar, 28 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında Paris'te gerçekleşecek. Türkiye, 49'ü kadın ve 45'i erkek olmak üzere toplam 94 sporcuyla rekor sayıda katılım sağlayacak. Görme engelli, bedensel engelli ve özel sporculardan oluşan milli takım, 15 farklı branşta madalya mücadelesi verecek.

Bakan Bak: ‘Tarihimizin En Yüksek Katılımıyla Yarışacağız’

Bakan Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin paralimpik branşlardaki başarılarına vurgu yaparak, 'Engelleri aşan sporcularımızın uluslararası alanda elde ettiği zaferlerine tanıklık ediyoruz. Sporcularımızın azim ve kararlılığının bir kanıtı olan madalya ve şampiyonluklar, Türkiye'ye ilham kaynağı oluyor. Paris 2024'te dünyanın dört bir yanından 4 binden fazla bedensel engelli, görme engelli ve özel sporcu madalya arayacak. Tarihimizin en yüksek katılımıyla yer alacağımız Oyunlarda başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Milli sporcularımızın kota almasında emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Dünyanın en iyi sporcularının yarışacağı Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek olan ve bu gurur dolu yolculuğun parçası olan sporcularımıza, antrenörlerine başarılar diliyorum' dedi.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Milli Sporcular Hangi Branşlarda Yarışacak?

Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Golbol, Görme Engelli B1 Futbol, Atıcılık, Eskrim, Halter, Kürek, Masa Tenisi, Atletizm, Tenis, Triatlon, Judo, Okçuluk, Tekvando, Yüzme ve Badminton branşlarında temsil edilecek. Milli sporcular, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şanlıurfa C*nayeti Şüphelisi Antalya’da Sahte Kimlikle Yakalandı

Şanlıurfa C*nayeti Şüphelisi Antalya’da Sahte Kimlikle Yakalandı