Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Şampiyonlar Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan Denizli'de Çiçeklerle Karşılandı

Şampiyonlar Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan Denizli'de Çiçeklerle Karşılandı

Denizli, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı üyeleri Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, büyük gururla karşılandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Şampiyonlar Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan Denizli'de Çiçeklerle Karşılandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Denizli, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı üyeleri Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan'ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Türkiye'ye paralimpik oyunlarda üst üste üçüncü altın madalyayı kazandıran milli sporcular, memleketlerinde büyük bir gurur yaşadı.

Üst Üste Üçüncü Altın Madalya

Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda finale çıkarak İsrail'i 8-3 mağlup etti ve üst üste üçüncü kez altın madalya kazandı. Rio 2016 ve Tokyo 2020'den sonra Paris 2024'te de altın madalya kazanan görme engelli milli sporcular, Türk spor tarihine adlarını altın harflerle yazdırdı. Böylece, Türkiye adına paralimpik oyunlarda en fazla altın madalya kazanan ekip olmayı başardılar.

Denizli'de Duygusal Karşılama

Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, önceki gün memleketleri Denizli'ye döndü. Otogarda aileleri, arkadaşları ve sevenleri tarafından çiçeklerle karşılanan milli sporcular, duygu dolu anlar yaşadı. Kaplan, yaşadıkları duyguların tarif edilemez olduğunu belirterek destek veren herkese teşekkür etti. Altan ise, olimpiyatlarda İstiklal Marşı'nı okumanın hayalini kurduğunu ve on yıllık emeğin karşılığını altın madalya kazanarak aldıklarını ifade etti.

Gurur Duydu

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Golbol Kadın Milli Takımı'nın maçlarını heyecanla takip ettiklerini belirterek, takım halinde verilen mücadelenin ve kazanılan altın madalyanın ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. İlman, sporcuların başarılarının devamını diledi ve onları ülkemizin gururu olarak nitelendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya 31. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali Başlıyor

Antalya 31. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali Başlıyor