Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor ANTALYASPOR’UN HEDEFİ SEBASTİAN HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

ANTALYASPOR’UN HEDEFİ SEBASTİAN HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, son olarak Boca Juniors forması giyen Kolombiyalı forvet Sebastian Villa'yı transfer çalışmalarıyla gündeme geldi. Villa, eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile açılan davada suçlu bulunmuş ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddet suçundan 2 yıl 1 ay ertelemeli hapis cezasında çarptırılma bilgisi infial yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ANTALYASPOR’UN HEDEFİ SEBASTİAN HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

Yükselişe geçen Antalyaspor takımına almak istediği kadrosunu genişletmeye gitti. Haji Wright’ın transferinden gelen parayla birlikte transfer çalışmalarını hız verdi. Kolombiyalı yıldız futbolcu Sebastian Villa için girişimlerde bulunan kırmızı beyaz, kulübün teklifiyle oyuncunun istediği rakam arasında farkın fazla olması sebebiyle transferin bekletildiği öğrenildi. Bekleme sürecinde futbolcu Sebastian hakkında şok iddialar ortaya çıktı.

 2 YIL 1 AY CEZASI PARAYA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Eski sevgilisi Daniele Cortes, sosyal medya üzerinden 2020 yılında yaptığı paylaşımda futbolcunun transfer süreciyle ses getirdi. Paylaşımda, “Fiziksel ve psikolojik olarak taciz edildiğime birçok insan tanık oldu. Bu kadar kötü bir insan nasıl profesyonel bir futbolcu olur anlamıyorum. Bilmediğim, ailem olmadan yalnız olduğum bir ülkede, her gün hayatım ve ailemle ilgili korku içinde nasıl yaşayacağımı bilmiyorum" açıklaması bulundu. Savcılık, Villa hakkında soruşturma başlatmış ve oyuncuya 2 yıl 1 ay ertelemeli hapis cezası verilip para cezasına dönüştürülmüştü.

64ccda107601a

NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Silahla dehşeti yaşattı, jandarmaya yakaladı

Silahla dehşeti yaşattı, jandarmaya yakaladı