Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı proje

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı proje

Kumluca Atatürk Stadyumu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa ediliyor. Stadyumun temeli, 29 Eylül Cuma günü saat 11.00'de yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı proje
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Stadyumun temel atma törenine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve tüm Kumlucalılar davet edildi.

Stadyum, 13 bin 200 metrekare alanın 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edilecek. Projede, idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.

Kumlucalılar İçin Yeni Spor ve Kültür Merkezi

Stadyumda, spor müsabakalarının yanı sıra Kumlucalılar için büyük öneme sahip olan güreş, deve güreşi ve çeşitli festivaller düzenlenecek.

Başkan Böcek, temel atma törenine tüm Kumlucalıları davet ederek, "Stadyumumuz, Kumluca'mızın ihtiyacı olan bir projedir. Bu proje, hem spor hem de kültürel etkinlikler için önemli bir merkez olacak. Tüm Kumlucalıları temel atma törenimize bekliyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilim insanları insanlığın yok olacağı tarihi açıkladı

Bilim insanları insanlığın yok olacağı tarihi açıkladı