Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Ankara Eryaman Stadyumu'nda çalışmalar devam ediyor

Ankara Eryaman Stadyumu'nda çalışmalar devam ediyor

Ankara Eryaman Stadyumu'nun zemin tartışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmaları devam ederken, gelecek maçın nerede oynanacağı merak konusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Eryaman Stadyumu'nda çalışmalar devam ediyor
KAYNAK: İHA

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin ortak kullandığı Eryaman Stadyumu, İhlas Haber Ajansı tarafından dron ile görüntülendi. Uzun süredir devam eden zemin tartışmalarının merkezinde olan stadyumun zemin iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor.

Ankara Eryaman Stadyumu'nda çalışmalar devam ediyor

Zemin Polemiği Artarak Devam Ediyor

Eryaman Stadyumu, son dönemde yaşanan maçlarda zeminin kötü durumuyla sık sık gündeme gelmişti. Özellikle 2-8 Şubat tarihleri arasında oynanan karşılaşmaların ardından zemin konusu tekrar tartışmalara neden oldu. Son olarak 8 Şubat Perşembe günü oynanan Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı sonrası stadyum 10 günlük bir bakıma alındı.

Beklenen Karar: Galatasaray Maçı Nerede Oynanacak?

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasında yapılacak olan maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanıp oynanmayacağı ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun çim zemin denetçisinin vereceği karara bağlı. Futbolseverler, bu kararın ardından maçın nerede oynanacağını öğrenecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağcılar'da Annesini Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Tutuklandı

Bağcılar'da Annesini Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Tutuklandı