Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Adana Demirspor'da müthiş Burak Yılmaz iddiası

Adana Demirspor'da müthiş Burak Yılmaz iddiası

Adana Demirspor, teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayırarak, yerine Burak Yılmaz’ın getirileceği yönünde iddialar ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Demirspor'da müthiş Burak Yılmaz iddiası
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayırarak, yerine Burak Yılmaz’ın getirileceği yönünde iddialar ortaya çıktı. Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’ın, Kluivert’ın ayrılmasının ardından Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü olacağı söyleniyor.

Trendyol Süper Lig’de zor günler geçiren Adana Demirspor, Hollandalı antrenör Patrick Kluivert ile ilişkisini sonlandırdı. Başkan Murat Sancak ile yapılan görüşme sonucunda Kluivert ile yolların ayrılmasına karar verildi ve bu durum kulübün resmi internet sitesi üzerinden bildirdi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre, Adana Demirspor’un yeni hocası olarak Burak Yılmaz’ın adı öne çıkıyor. Kluivert’ın boşalttığı pozisyona Yılmaz’ın geçmesi bekleniyor.

2025 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalanacağı belirtilen Burak Yılmaz, sezon başında Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcısı olarak göreve başlamış, ancak Güneş’in ayrılmasının ardından takımın başına geçmişti. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt’a 2-1 yenilgiden sonra görevinden istifa eden Yılmaz, şimdi Adana Demirspor’un başına geçmek üzere.

Bu sezon Adana Demirspor, Süper Lig’de topladığı 23 puanla 5. sırada yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aslı Enver 5 aylık kızı Elay'ı paylaştı! Kızının uçaktaki halleri gündem oldu

Aslı Enver 5 aylık kızı Elay'ı paylaştı! Kızının uçaktaki halleri gündem oldu