Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Adana Demirspor'da Belhanda ile yollar ayrıldı! Yeni takımı neresi olacak?

Adana Demirspor'da Belhanda ile yollar ayrıldı! Yeni takımı neresi olacak?

Faslı milli futbolcu Younes Belhanda, Adana Demirspor'dan ayrıldı. Resmi açıklama mavi-beyazlı kulüpten geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Demirspor'da Belhanda ile yollar ayrıldı! Yeni takımı neresi olacak?

Trendyol Süper Lig'in mavi-lacivertli kulübün Adana Demirspor, 33 yaşındaki Younes Belhanda ile anlaşmalı olarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Adana Demirspor kulübünden, 'Her şey için teşekkürler Belhanda. Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz' açıklaması yapıldı.

Belhanda hangi takıma gidecek?

Younes Belhanda'nın yeni takımı resmi olarak açıklanmasa da ünlü futbolcunun adı Katar ya da Suudi Arabistan Ligi takımları ile anılıyor.

Younes Belhanda

Younes Belhanda kimdir?

Younes Belhanda, 25 Şubat 1990 tarihinde Fransa Avignon'da dünyay geldi. Fransa doğumlu Faslı milli futbolcu, Belhanda profesyonel futbol hayatına 1997-1998 yılında RC Aramonais'te başladı. RC Aramonais'te bir yıl oynadıktan sonra MJC Avignon kulübüne geçti ve 1998-2003 yılları arasında bu takımda oynadı. 2003 yılında Montpellier'in altyapısına transfer olan Belhanda 2009'da Montpellier'in A takımına yükseldi ve 3.5 sezonda 114 maça çıktı, 22 gol atıp 18 asist yaptı. 

Younes Belhanda

Youunes Belhanda Galatasaray'da ne zaman oynadı?

Dünyaca ünlü orta sahası Andreas İniesta'ya benzetilen Belhanda, Fransa'nın Cezayir asıllı efsane oyuncusu Zinedine Zidane tarafından 'Veliaht' ilan edildi. Fransa'nın U-21 ve U-18 Milli Takımı seviyelerinde top koşturan futbolcu 2010 yılında Fas Milli Takımı'na geçti. 2017-2018 sezonu için Galatasaray Kulübü, Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın transferi için Dinamo Kiev ile anlaşmaya vardı. 4 sezon sonra Galatasaray'dan ayrılan Belhanda, Adana Demirspor'a transfer oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kirayı bankadan yatıranlar dikkat! Yargıtay son noktayı koydu

Kirayı bankadan yatıranlar dikkat! Yargıtay son noktayı koydu