Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Adana Demirspor Genç Yetenek Breyton Fougeu'yu Kadrosuna Kattı

Adana Demirspor Genç Yetenek Breyton Fougeu'yu Kadrosuna Kattı

Adana Demirspor, transferde önemli bir adım atarak Olympique Lyon'un 20 yaşındaki Fransız golcüsü Breyton Fougeu'yu kadrosuna kattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Demirspor Genç Yetenek Breyton Fougeu'yu Kadrosuna Kattı
KAYNAK: İHA

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Adana Demirspor, transferde önemli bir adım atarak Olympique Lyon'un 20 yaşındaki Fransız golcüsü Breyton Fougeu'yu kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, genç yetenekle 2.5 + 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

A W132947 01

Adana Demirspor'un resmi web sitesinden yapılan duyuruda, transferin tamamlandığı ve Breyton Fougeu'nun kulübün bir parçası olduğu ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, Olympique Lyon takımından genç golcü Breyton Fougeu ile 2.5 + 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Fougeu'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Yukatel Adana Demirsporumuz ile başarılar diliyoruz."

A W132947 04

Fougeu'nun yetenekleri ve genç yaşına rağmen gösterdiği performans, Adana Demirspor yönetiminin dikkatini çekti. Bu transferle birlikte Adana Demirspor, kadrosunu güçlendirerek mücadele gücünü artırmayı hedefliyor. Futbolseverler, genç Fransız oyuncunun Türkiye'deki performansını heyecanla bekliyor.

A W132947 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın Efeler’de Yardım Çağrısı Yapan Kadın Öldürüldü

Aydın Efeler’de Yardım Çağrısı Yapan Kadın Öldürüldü