Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Abdullah Avcı'dan St. Gallen Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar

Abdullah Avcı'dan St. Gallen Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen ile oynanacak kritik maç öncesinde, takımının moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdullah Avcı'dan St. Gallen Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar
KAYNAK: Haber Merkezi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen karşısında oynayacakları maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Avcı, takımının şu anki durumunu değerlendirirken, özellikle son haftalarda yaşanan performans düşüklüğüne dikkat çekti. "Çalışmaların karşılığını aldığımız, enerjinin de birbirine yakın olduğu bir durumu yarın itibarıyla bekliyoruz," diyen Avcı, takımın yeniden yükselişe geçeceğine olan inancını ifade etti.

Moral ve Güvenin Önemi

Avcı, moralin ve güvenin, takımın başarısı için kritik olduğunun altını çizdi. "İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Özellikle son 1-2 oyuncumuzun takıma katılmasıyla, kısa sürede istediğimiz oyun organizasyonunu sahaya yansıtacağız," ifadeleriyle, yeni transferlerin takıma sağlayacağı katkıya dikkat çekti. Avcı, Trabzonspor taraftarını en kısa sürede mutlu edecek bir oyun ortaya koyma hedefinde olduklarını belirtti.

Abdullah Avcı 10 Numara Avında! - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika  Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Performans Değerlendirmesi ve Yapılan Çalışmalar

Takımın performansını detaylıca değerlendiren Abdullah Avcı, ilk Rapid Wien maçının ikinci yarısında sergilenen olumlu oyun performansının, ikinci maçta geriye düştüğünü belirterek, bu durumun kendilerini üzdüğünü söyledi. "Bu bizi çok üzmüştür," diyen Avcı, maç sonrası yapılan toplantılar ve son antrenmanların olumlu yansımalarının yarınki maça taşınmasını beklediğini belirtti.

Takımın Enerjisi ve Hedefler

Avcı, takımın enerjisinin yükselmesi gerektiğini vurguladı ve çalışmalarının karşılığını almak istediklerini dile getirdi. "Çalışmaların karşılığını aldığımız, aynı zamanda enerjinin de birbirine yakın olduğu bir durumu yarın itibarıyla bekliyoruz," diyen Avcı, taraftarın desteğiyle bu süreci daha güçlü bir şekilde aşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK duyurdu! İstihdam endeksi açıklandı!

TÜİK duyurdu! İstihdam endeksi açıklandı!