Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA EuroBasket 2025 yolculuğu başlıyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA EuroBasket 2025 yolculuğu başlıyor

FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu’nun ilk maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın deplasmanda İtalya ile karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA EuroBasket 2025 yolculuğu başlıyor
KAYNAK: İHA

FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nun ilk maçı için heyecan dorukta! A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın deplasmanda İtalya ile kıyasıya bir mücadeleye girecek. Bu kritik karşılaşma öncesinde, Milli Takımın hazırlıkları ve kadrosu merak konusu oldu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri'nde B Grubu'nda yer alıyor. Bu zorlu grupta İtalya, İzlanda ve Macaristan gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Milliler, elemelerde başarılı bir performans sergileyerek Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefiyle sahaya çıkacaklar.

Milli Takımımızın elemelerdeki ilk maçı, yarın TSİ 22.30'da İtalya'nın ev sahipliğindeki Vitrifrigo Arena'da gerçekleşecek. İtalya karşılaşması öncesinde, A Millilerin teknik heyeti ve oyuncuları yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiler. Takım, hem fiziksel hem de taktiksel olarak İtalya maçına en iyi şekilde hazırlanmak için antrenmanlarda büyük çaba sarf etti.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, İtalya maçı öncesinde kadrosunu da belirledi. Kadroda yer alan isimler arasında Anadolu Efes'ten Ercan Osmani, Erkan Yılmaz ve Erten Gazi; Beşiktaş'tan Berk İbrahim Uğurlu ve Kerem Kuthan Konan; Fenerbahçe'den Melih Mahmutoğlu, Sertaç Şanlı, Şehmus Hazer ve Tarık Biberovic; Galatasaray'dan Buğrahan Tuncer ve Sadık Emir Kabaca; Pınar Karşıyaka'dan Furkan Haltalı ve Kenan Sipahi; Türk Telekom'dan Okben Ulubay ve Yiğitcan Saybir; Mega Soccerbet'ten ise Ömer Can İlyasoğlu gibi tecrübeli isimler bulunuyor.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, İtalya maçının ardından 25 Şubat Pazar günü saat 16.00'da İzlanda ile Sinan Erdem Salonu'nda karşılaşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batan Gemiyle İlgili Arama Kurtarma Çalışmaları 7. Gününde Devam Ediyor

Batan Gemiyle İlgili Arama Kurtarma Çalışmaları 7. Gününde Devam Ediyor