Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Erkan Yılmaz: 'Kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz'

Erkan Yılmaz: 'Kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz'

Türkiye Milli Basketbol Takımının önemli isimlerinden Erkan Yılmaz, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri öncesinde hazırlıkların yoğunluğuna dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erkan Yılmaz: 'Kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz'
KAYNAK: İHA

Milli basketbolcu Erkan Yılmaz, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda oynayacakları İtalya ve İzlanda maçlarını kazanarak elemelere başlamak istediklerini belirtti. A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın deplasmanda İtalya ve 25 Şubat Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda İzlanda ile karşılaşacak. 26 yaşındaki milli basketbolcu Erkan Yılmaz, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada önemli detaylara değindi.

Kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz

Milli basketbolcu Erkan Yılmaz, 'Sıkışık bir fikstür olduğu için dün toplandık. Hızlı bir şeklide üzerinden geçmemiz gereken şeyler vardı. Dün de çalışmalarınızı sürdürdük. Milli forma olunca en hazır şekilde İtalya’ya gitmek ve kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz' şeklinde konuştu.

İnşallah 2’de 2 ile başlamak istiyoruz

Yılmaz, 'Tabii ki de bu gruptan çıkacağız. Burada en önemli şey en iyi şekilde bitirip, Avrupa Şampiyonası’na gidebilmek. Bizim hedefimiz bu. İnşallah 2’de 2 ile başlamak istiyoruz' ifade etti.

Yılmaz, 'Ay-yıldızlı forma olunca buranın dolu olacağını düşünüyorum. Herkes buraya gelecektir. Tabii ki de çok güzel bir atmosfer olacaktır. Umarım Pazar günü galibiyeti taraftarlarımıza armağan edebiliriz' diye konuştu.

Ben her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Yılmaz, 'Hissettirmemeye çalışacağız. Sonuçta kadroda bulunan herkes altyapılardan, kendi takımlarında beraber oynayan, beraber büyüdüğümüz insanlar. Kısa bir hazırlık sürecinde birbirimize alışmamızın daha kolay olacağını düşünüyorum. Onların yokluğunu hissettirmeden bu maçları en iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum' dedi.

Yılmaz, 'Ben her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sakatlanana kadar da böyleydi, bunun dönüşünde de böyle olacak. Sağlıklı olduğum sürece en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bir sıkıntım olmadığı sürece de Ergin Hocam çağırdığı zaman burada olmaya devam edeceğim' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayşen Kurt Konuştu Ve Gitti

Ayşen Kurt Konuştu Ve Gitti