Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor 2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor alt lige düşebilir

2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor alt lige düşebilir

Türk futbolunun önemli takımlarından biri olan Bursaspor, bu hafta sonu oynanacak maçlarda alacağı sonuçlara bağlı olarak TFF 3. Lig'e düşebilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor alt lige düşebilir
KAYNAK: İHA

2010 yılında Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor, bu hafta sonu oynanacak maçlardan sonra TFF 3. Lig’e düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Yeşil-beyazlı takım, puan kaybetmesi veya Serik Belediyespor’un kazanması durumunda bu durumla karşı karşıya kalacak.

2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor alt lige düşebilir

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 34. hafta maçları, 7 Nisan Pazar günü oynanacak. Bu tarih, Bursaspor tarihi için kötü günlerden biri olabilir. Ligde kalması zorlaşan yeşil-beyazlı takım, evinde 1461 Trabzon’u konuk edecek. Bursaspor bu maçta puan kaybetmesi halinde matematiksel olarak küme düşecek. Yeşil-beyazlılar, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabakayı kazanması durumunda dahi düşebilir. Serik Belediyespor, eğer evinde oynayacağı Kırşehir FSK mücadelesini kazanırsa, hiçbir skora bakılmadan Bursaspor, TFF 3. Lig’e düşmüş olacak.

Bitime 5 hafta kala Bursaspor’un 20, ateş hattının hemen üstündeki Serik Belediyespor’un ise 34 puanı bulunuyor. 2010 yılında Süper Lig şampiyonu olarak Türk futbol tarihinde iz bırakan Bursaspor’un bu durumu, futbolseverleri de üzüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ordu'da 23 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Ordu'da 23 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı