Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Düzcespor - Bursaspor Maçı Karıştı: Düzce Valiliği'nden Açıklama

Düzcespor - Bursaspor Maçı Karıştı: Düzce Valiliği'nden Açıklama

Düzcespor ve Bursaspor arasında oynanan 3. Lig açılış maçı, Bursaspor'un 2-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Maçta yaşanan taraftar olayları nedeniyle Düzce Valiliği bir açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Düzcespor - Bursaspor Maçı Karıştı: Düzce Valiliği'nden Açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig açılış maçında, Düzcespor, evinde Bursaspor'u ağırladı. Maç, Bursaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşma sırasında yaşanan olaylar Düzce Valiliği tarafından değerlendirildi. Valilik, olaylarla ilgili açıklamada bulunarak, yaşanan gelişmeleri ve alınan önlemleri duyurdu.

Taraftar Olayları ve Valilik Açıklaması

07 Eylül 2024 tarihinde oynanan Düzcespor - Bursaspor mücadelesinde, Bursaspor taraftarları ile ilgili bazı olumsuz gelişmeler yaşandı. Maç için stadyum kapasitesinin %10'u oranında, yani 450 kişilik bir misafir takım kontenjanı ayrıldığı bildirilmişti. Ancak Bursaspor taraftarlarının, tahsis edilen bilet sayısının çok üzerinde, yaklaşık 1200 kişiyle stadyuma geldiği belirtildi.

Misafir Takım Taraftarlarının Giriş Sorunları

Düzce Valiliği'nin açıklamasında, Bursaspor taraftarlarının stadyuma girişleriyle ilgili şu detaylar verildi: "Stadyumun misafir takım tribününün fiziki kapasitesi 450 kişi olup, maç saatinden önce bu kapasite kontrol edilerek taraftarların girişleri sağlanmıştır. Biletsiz veya taklit biletlerle stadyuma girmeye çalışan taraftarlara, misafir takım tribününün dolduğu belirtilmiş ve stadyuma alınamayacakları iletilmiştir."

Bir personel görevinden uzaklaştırıldı

Maç günü dışarda bekleyen bazı Bursaspor taraftarlarının, dış güvenlik bariyerini aşarak stadyuma girmeye teşebbüs etmeleri sonucunda arbede yaşandı. Bu durum, stadyum çevresinde gerginliğe ve bazı istenmeyen olaylara neden oldu. Düzce Valiliği, yaşanan olayların çok yönlü olarak incelenmesi için idari tahkikata başlandığını ve zor kullanma yetkisini aştığı değerlendirilen bir personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ailelere akran zorbalığı uyarısı! Anksiyete ve depresyona götürebilir

Ailelere akran zorbalığı uyarısı! Anksiyete ve depresyona götürebilir