Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor 07 Gençlik'ten Eğitime Tam Destek! Kırtasiye Yardımı Yapacak

07 Gençlik'ten Eğitime Tam Destek! Kırtasiye Yardımı Yapacak

Antalyaspor fanatik sayfası 07 Gençlik, sosyal medya platformu X üzerinden okuma imkanı bulunmayan bireyler için kalem, kitap ve defter dağıttıklarını duyurdu. Açıklamada, medeniyete karşı kurşunlarla saldıranlara karşı eğitimin önemine vurgu yapıldı ve desteklerin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
07 Gençlik'ten Eğitime Tam Destek! Kırtasiye Yardımı Yapacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalyaspor’un fanatik grubu 07 Gençlik, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, okuma fırsatı bulamayan bireyler için önemli bir yardımda bulunacağını açıkladı. Yaptıkları açıklamada, son günlerde yaşanan olumsuz olaylara yanıt olarak eğitim materyalleri dağıttıklarını duyurdular.

Eğitim ve Dayanışma İçin Kalem, Kitap ve Defter Dağıtımı

07 Gençlik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dün yaşanan olaylara bize yakışır şekilde en doğru cevabı vermek istedik. Karanlıkların emrindekiler dün de olduğu gibi medeniyete, birliğe, güzelliğe kurşunlarla delik açmaya çalışırken, biz vatanımızda ilim, bilim ve eğitimin temeline ne kadar daha fazla çivi çakar, harç olur güçlendiririz diye çabalıyoruz."

Grup, eğitime ve toplumsal gelişime destek verme amacıyla, okumaya şansı olmayan birçok çocuğa kalem, kitap ve defter dağıttıklarını belirtti. Bu destekle, gençlerin eğitim alarak vatanına ve milletine katkıda bulunmalarını hedefliyorlar.

Tolga, Manolya ve Nergis Cömertoğlu'nun Destekleri

07 Gençlik'in açıklamasında, tribünlerin abisi Tolga Cömertoğlu, değerli eşi Manolya Cömertoğlu ve abla Nergis Cömertoğlu'nun destekleriyle 500 adet kırtasiye çeki hazırlandığı ve bu çeklerin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı bilgisi verildi. Yardımların toplam değeri 1500 TL olarak belirtili.

Eğitim ve İyiliğe Vurgu

Açıklamanın devamında, grup üyeleri:

"Siz kurşunlar saçarken, biz okumaya şansı olmayan birçok kardeşimizle beraber daha küçük kardeşlerimizin eğitimini desteklemek için kalem, kitap, defterler dağıtmaya devam ediyoruz. Attığınız kurşunlar belki bizi öldürür ama 07 Gençlik’in şehrine, vatanına ve takımına olan sevdasını asla silemez."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Barolar Birliği'nden Yozgat Barosu Avukatı'na Saldırıya Kınama

Türkiye Barolar Birliği'nden Yozgat Barosu Avukatı'na Saldırıya Kınama