Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Tütüncü’den Antalya Otogar Taksiye Ziyaret

Tütüncü’den Antalya Otogar Taksiye Ziyaret

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Otogar Taksi durağını ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tütüncü’den Antalya Otogar Taksiye Ziyaret
KAYNAK: Hakan Tütüncü/Bülten

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Otogar Taksi durağını ziyaret etti. Tütüncü, burada taksici esnafının sorunlarını dinledi ve “Tüm sorunların farkındayız, hepsini tek tek çözeceğiz” dedi.

Esnafın Tütüncü’ye Övgüleri

Antalya Otogar Taksi Kooperatif Başkanı Ersin Kahya, Tütüncü’nün Kepez Belediye Başkanlığı sürecinde esnafa verdiği destekten övgüyle bahsetti. Kahya, “Hakan Başkanımızın, otogar taksi üzerinde çok büyük emekleri vardır. Benim için Hakan başkanımızın önemi çok çok büyüktür” dedi.

Tütüncü’nün Esnafa Destek Sözü

Tütüncü, taksici esnafının her zaman yanında olacağını ve Büyükşehir Belediyesi’nde de taksici esnafının yanında durmaya devam edeceğini belirtti. Tütüncü, “Kepez Belediye Başkanlığı sürecimde hep bir kulağım taksici esnafımdaydı. Biz her zaman sizlerle beraber olduk. Biz sizlerin esnaflık faaliyetlerini en güzel ortamlarda yapmanızı istedik” dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Yorumları

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de, Tütüncü’nün esnaf için çok sıkıntıya girdiğini ve her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ise, Tütüncü’nün hizmetleri sayesinde esnafın sıcaklığını ve samimiyetini hissettiklerini ifade etti.

Kepez’i Kepez Yapan Tütüncü

Çetin, Tütüncü’nün 15 yıllık hizmet sürecinde Kepez’i adım adım geliştirdiğini ve Kepez’i hakikaten Kepez yaptığını belirtti. Çetin, Tütüncü’nün azmi ve enerjisi sayesinde Kepez’in birçok noktasının nereden nereye geldiğini gözlemlediklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Muratpaşa Adayı Turgut Bucak, Esnafın Sorunlarını Dinliyor

İYİ Parti Muratpaşa Adayı Turgut Bucak, Esnafın Sorunlarını Dinliyor