Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Sarıgül'e yumruklu saldırı iddiası

Sarıgül'e yumruklu saldırı iddiası

TBMM'de yaşanan olayda, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile eski ANAP Milletvekili Turan Tüysüz arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. Ancak, Sarıgül fiziki bir saldırının olmadığını belirtti.İddialara göre, Tüysüz CHP Grup Toplantısı çıkışında Sarıgül'e saldırdı. Basın mensupları, olayın ardından Tüysüz'e "Alacak verecek meselesi mi?" ve "Size borcu mu vardı?" şeklinde sorular yöneltti ve Tüysüz, "Aynen öyle. Hem maddi hem manevi" şeklinde cevapladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarıgül'e yumruklu saldırı iddiası

Mustafa Sarıgül de yaşanan olaya ilişkin TBMM'de basın toplantısı düzenledi ve fiziki bir saldırının olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: "Grup toplantısından çıktığım zaman, ismini daha sonra öğrendiğim, geçmiş dönem bir milletvekili yanıma yaklaşarak bana bilmediğim konularla ilgili birtakım sorular sordu. Ben de 'tanımıyorum sizi' dedim ve oradan uzaklaştım. Kendisi ileri geri konuşmaya devam etti. Yüce parlamentoda böyle olayların yaşanması ve konuşulması hoş bir şey değil. Böylesi talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmak beni gerçekten son derece üzdü. Yüce parlamento çatısı altında hak arama mücadelesi vermek için bir konuşma yapmanın yeri ve zamanının olması lazım. Daha sonra geçmiş dönemde milletvekilliği yapmış bir arkadaşımızın nerede ne konuşacağını bilmemesini üzüntüyle karşılıyorum."

64bfb9d786b24422ec9b7180

Sarıgül, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, fiziki bir saldırının olmadığını vurgulayarak şunları belirtti: "Konunun ne olduğunu bilmiyorum. Söz konusu arkadaşı 15 yıldır görmüyorum. Çok değişmiş, kendisini tanımadım. Randevu alır, odamıza gelir konuşuruz. Ben herkesle görüşüyorum. Onunla da görüşür, konuşurdum. Milletvekili olduğunu daha sonra öğrendim. Kendisini tanıyorum; ama 15 yıldır görmüyorum."

Sarıgül, bu kişinin sözlü saldırıda bulunduğunu ve davranış biçiminin hoş olmadığını da dile getirdi: "Konuşma şekli hoş değildi. Konuşmalarını dikkate almadım, uzaklaştım. İyi ki uzaklaştım."

Sarıgül, olayın fiziki saldırı olmadığını ve sözlü saldırganın kimliğini sonradan öğrendiğini vurgulayarak, bu kişiyle uzun yıllardır görüşmediğini ve kendisini tanıyamadığını ifade etti. Ayrıca, sözlü saldırının hoş olmadığını düşündüğünü ve bu nedenle uzaklaştığını belirtti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyanet İşleri Başkanı’nın kızı da isyan etti

Diyanet İşleri Başkanı’nın kızı da isyan etti