Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Roman Dernekleri’nden sert açıklama: Gerekli cevabı sandıkta vereceğiz

Roman Dernekleri’nden sert açıklama: Gerekli cevabı sandıkta vereceğiz

1 Nisan 2023 tarihinde Aykırı Gazetesi’nin Roman Dernekleri ve Kaanat Önderleri’nin Cumhur İttifakını destekliyoruz manşetinin üzerine Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyon Başkanı ve Balkan roman dernek Başkanı Sinan Karaca Öztürk’ten sert bir açıklama geldi. Başkan Öztürk yapılan bu açıklamayı kınayarak sert konuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Roman Dernekleri’nden sert açıklama: Gerekli cevabı sandıkta vereceğiz

Başkan Sinan Karaca Öztürk sosyal medyadan yaptığı açıklamada #Sanasözyinebaharlargelecek diyerek gerekli cevabı Roman vatandaşlarımız sandıkta verecektir diyerek şu paylaşımı yaptı:

“ 1 Nisan 2023 13:04 tarihinde AKP’nin kirli kalemlerinin kaleme aldığı Aykırı Gazetesi’nin Roman Dernekleri ve Kaanat Önderlerinin Cumhur İttifaknı destkelediği manşetini asla kabul etmiyoruz. İstanbul’da bir çok dernek federasyon ve kaanaat önderlerimizle bu akşam konu ile ilgili net bir açıklama yapacağız.

Söz konusu manşetin Cumhur ittifakının yok oluş döneminin vermiş olduğu psikoloji ile atıldığı bariz bir şekilde ortadadır. Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu ve bileşenlerimiz ve birlikte yol yürüdüğümüz,Türkiye’nin bir çok bölgesinde yer alan Roman Kanaat Önderlerimiz ve Dernek başkanlarımızla birlikte yapılan bu haberi kınıyor. Gerekli cevabı Roman vatandaşlarımız #SanaSözYineBaharlarGelecek diyerek sandıkta gösterecektir”

e712803d-1c10-4408-8d91-2745a759d312

CENGİZ SAVAŞERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Sonsuzluğun Döngüsü’ Sergisi sanatseverlere buluşacak

‘Sonsuzluğun Döngüsü’ Sergisi sanatseverlere buluşacak