Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel'den Edirne'de Asgari Ücret Mesajı

Özgür Özel'den Edirne'de Asgari Ücret Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinliğini izlemek üzere geldiği Edirne’de CHP Edirne İl Başkanlığını ve Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'den Edirne'de Asgari Ücret Mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinliğini izlemek üzere geldiği Edirne’de CHP Edirne İl Başkanlığını ve Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti. İl Başkanlığı ziyaretinde Gebze'deki 'Geçinemiyoruz' mitingini hatırlatarak önemli mesajlar verdi.

G R5 O G X4 Xs A Am30F

"Geçinemiyoruz" Mitingi ve Talepler

Özel, mitingde dile getirdikleri talepler hakkında şunları söyledi: "Geçen hafta bir emek mitingi yaptık. Orada dört şey söyledik: Bir, kredi kartlarının faizlerini silin; esnafa, köylüye, bireysel sıkıntı çekenlere ana parasını bölün ve vergiyi kaldırın. İki, taban ücretleri artırın, buğday, ayçiçeği, üzüm, fındık, çay, narenciye gibi ürünlere iyi fiyat verin. Üç, emekli maaşını 10 bin liraya çıkarın. Dördüncü olarak, asgari ücrete enflasyon uyarlamasını yapın."

Asgari Ücret Mesajı

Asgari ücretle ilgili de mesaj veren Özel, "Ya asgari ücrete zammı verecekler, ya biz söke söke alacağız. Zammı yaparsanız sorunlar bitmez, ama hiç olmazsa birazcık geçim olur. Geçim olmazsa, yakında seçim olur," dedi.

G R5 O G V4 Wg A A S F9 D

Edirne Belediyesi Ziyareti ve Yeni Dönem

Edirne Belediyesi'ni ziyaret eden Özel, Belediye Başkanı Filiz Hanım ve genç ekibinin karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Edirne, Recep Gürkan’ın ardından yeni enerjilerle Filiz Hanım’a devredildi. Hem kendisine hem de tüm belediye meclis üyelerine başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı.

CHP'nin İktidar Hedefi

Özel, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Edirne’de milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz, Genel Sekreterimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız, başkanlık divanı üyelerimiz ve belediye başkanlarımızla buradayız. Cumhuriyet’in yüzüncü yılının ilk yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde ettik. Esas hedefimiz, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak ve CHP’li bir Cumhurbaşkanı seçtirmektir."

Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısı

Özel, dün Romanya’nın başkenti Bükreş’te katıldığı Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısı'na dikkat çekerek, "Orada yapılan müzakereler sonucunda bir deklarasyon yayınlandı. CHP’nin güç kazanmasının altını kalın çizgilerle çizen bir metin ortaya çıktı," dedi.

G R5 O Gam Xc A E J 11

Türkiye'nin Avrupa Birliği Hedefi

AKP iktidarının artık Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğini hedeflemediğini öne süren Özel, "Avrupa Birliği hedefini yeniden sahipleniyoruz. CHP’nin hedefi, hayali, umudu ve vizyonu budur. Buna inananlar, gelecek seçimlerde CHP’nin içinde olacağı Türkiye İttifakı’nın, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayına oy verecekler," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malazgirt'te Şiddetli Yağış Can Aldı

Malazgirt'te Şiddetli Yağış Can Aldı