Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel: Ne genel başkanımızı incitiriz...

Özgür Özel: Ne genel başkanımızı incitiriz...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) genel başkanlığına aday olan Özgür Özel, 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek kurultay öncesinde yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel: Ne genel başkanımızı incitiriz...
MUHABİR: Süleyman Gezici

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) genel başkanlığına aday olan Özgür Özel, 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek kurultay öncesinde yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam ediyor. Özgür Özel'in son durağı Şanlıurfa oldu.

Konuşmalarında sık sık vurguladığı gibi, Özel bu sefer de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu incitmeyeceklerini ve kurultay sonrasında parti üyelerinin bir kayıp yaşamayacağını belirtti. Özel, şunları söyledi: "CHP olarak, Türkiye'ye partimiz adına hiç kimsenin kaybedilmeyeceği bir süreç içinde olduğumuzu ifade etmeliyiz. Ne genel başkanımıza zarar veririz, ne de kurultay sonrası partiden kimseyi eksiltiriz. Bu nedenle CHP olarak, kimseyi kaybetmeyeceğimiz ve bundan sonraki süreçte birlikte hareket edebileceğimiz bir üslup kullanıyoruz."

chp-grup-baskani-ozgur-ozel-2088706

Partinin gençleşme ve yeniden canlanmaya ihtiyacı olduğunu belirten Özel, "CHP'de bir gençleşmeye, bir yenilenmeye ve örgütün ayağa kalktığı, partinin canlandığı, insanların heyecanlandığı ve CHP'den umutla geleceği bekledikleri bir yarını beklemek zorundayız." dedi.

Ayrıca, sadık ve çalışkan bir yaklaşım sergileyeceklerini vurgulayan Özel, "Bu partinin geleneği, cumartesi günü genel başkanını seçer, genel başkan akşam il başkanlarını çağırır. Genel başkan, Kurultay Salonu'na belli sayıda il başkanının desteğiyle girer, çıkarken 81 il başkanıyla birlikte çıkar. Girişte 81 il başkanıyla başlar, çıkışta ise yalnızlaşmaktansa 81 il başkanıyla çıkar. Bundan sonra, partiyi kiminle ve nasıl yöneteceğini il başkanlarıyla görüşür, böylece örgütün kendisini Parti Meclisi'nde temsil edebilmesine yardımcı olur. Biz, Türkiye'ye CHP adına bir kişiyi bile kaybetmeyeceğimiz bir sürecin içinde olduğumuzu söylemeliyiz. Ne genel başkanımızı inciteceğiz, ne de kurultay sonrası pazartesi günü partiden kimseyi eksiltiriz. Bu nedenle CHP olarak kimseyi kaybetmeyeceğimizi, bundan sonraki süreçte birlikte hareket edebileceğimizi ifade ediyoruz." şeklinde konuştu.

öö

Konuşmalarının yanı sıra X uygulamasından da açıklamalarda bulunuyor. Özel "Partimiz bundan sonrs olması gerektiği gibi başka siyasi partiye oy veenin de oy vermeye gitmeyenlerin de umududur, halkın partisidir. Partimiz onların yoksulluğuna, çaresizliğine umut olacak genç kadrolarıyla mücadele edecektir" yazdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google dava açan Türk mühendis 1.1 milyon dolar tazminat kazandı

Google dava açan Türk mühendis 1.1 milyon dolar tazminat kazandı