Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Muharrem İnce: İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz!

Muharrem İnce: İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlerle ilgili olarak İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ittifak görüşmesi yapacaklarını belirterek, "AKP'ye belediyeleri kaptırmamış olacağız. Bundan daha önemli bir şey yok" ifadesini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muharrem İnce: İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz!
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğiz" dedi.

Bu hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştireceklerini belirten İnce, "Biz İstanbul’u konuştuk. Gerisini Ekrem Bey'le konuşmadık. Onu Özgür Bey'le konuşacağız" şeklinde konuştu.

"Muharrem İnce, "Memleket Partisi yetkiyi bana verdi Parti Meclisi’nde. Ben de görüşmeleri sürdürüyorum. Gerekli gördüğümde PM’yi yeniden toplarım" ifadelerini kullandı.

AKP’ye belediyeleri kaptırmamış olacağız

Muharrem İnce, "Memleket Partisi’nin ittifaktan çıkarı ne olacak?" sorusuna, "AKP’ye belediyeleri kaptırmamış olacağız. Bundan daha önemli bir şey yok. 21 yıldır bu ülkeyi yöneten kötü bir iktidar var. Bu iktidardan kurtarmış olacağız. Biz de elimizi taşın altına sokacağız" yanıtını verdi. İnce, "İmamoğlu’na partinin kararını mı ilettiniz?" sorusuna ise, "Hayır, konuşuyoruz, nasıl yaparız, ne ederiz diye. 13 bin oyla seçim kazanmış İmamoğlu. Memleket Partisi’nin genel başkanı adaylıktan çekilmiş, ona rağmen 103 bin oy almış parti" şeklinde konuştu. Ayrıca, bu hafta içinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den randevu talep edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araması bulunan 10 şahsı yüz tarayıcı kameralar buldu

Araması bulunan 10 şahsı yüz tarayıcı kameralar buldu