Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Menderes Türel  adaylık başvurusunu yaptı 

Menderes Türel  adaylık başvurusunu yaptı 

AKP MKYK Üyesi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AKP Antalya İl Başkanlığa gelerek 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Menderes Türel  adaylık başvurusunu yaptı 

Türel’in başvurusu AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin tarafından alındı. Ardından açıklamalarda bulunan Türel, "Antalya’nın basın tarihinde, ekonomik, sosyal, siyasi geçmişinde uzun seneler boyunca aktif görevlerde bulunduktan sonra, yüreğimizi yakan deprem felaketinin sonuçlarını, ülkemizin karşı karşıya olduğu sorunları düşünerek, sadece ve sadece vefa ve sorumluluk adına, bir nefer olarak gerekirse göreve hazır olduğumu partime, milletime bildirmek üzere, bugün burada milletvekili aday adaylığına başvurumu yapıyorum" sözlerine yer verdi.

  Türel konuşmasına şöyle devam etti:

  "Ben Antalya’ma, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Milletvekili, Antalyaspor Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etme şerefine sahip olmuş, bütün bu görevlerde gece gündüz koşturmuş, makama mevkiye doymuş bir kişi olarak görevimi yapmış olmanın huzuruyla, deprem felaketini ve siyasi tartışmaları görünce böyle bir dönemde sorumluluk almanın doğru olduğuna inanarak, tekrar elimi taşın altına koymaya karar verdim. 6 Şubat depremi sonrası Gaziantep’te afet merkezinde görev aldım, zor şartlarda bir nefer olarak yardım ve hizmet etmeye çalıştım. Felaketin boyutlarından çok etkilendim, Allah kimseye böyle bir felaket vermesin. Allah milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun. Şimdi yaraları hızla sarmak, deprem bölgesinde milyonlarca insanımızı çadırdan kurtarmak, ev ve iş vermek için hızlı, kararlı bir kalkınma hamlesine ihtiyacımız var. Bunu ancak güçlü, tecrübeli bir lider ve hükümet gerçekleştirebilir." HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İSKİ Genel Müdürü Başa İstanbul’un Su Sorununu Anlattı

İSKİ Genel Müdürü Başa İstanbul’un Su Sorununu Anlattı