Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Kocagöz’e Genel Merkez desteği

Kocagöz’e Genel Merkez desteği

AKP’den istifa eden Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mesut Kocagöz’ün CHP Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın desteğinin yanı sıra CHP Genel Merkezi’nden de desteklendiği ortaya çıktı. Kocagöz, CHP Genel Merkezi’nden adaylık teklifi aldığını, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ile görüştüğünü, görüşmelerin olumlu geçtiğini söylemişti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocagöz’e Genel Merkez desteği

İsmi CHP-İYİ Parti ittifakının Kepez Belediye Başkan adayı olarak geçen Mesut Kocagöz, geçtiğimiz Cuma günü Akdeniz GERÇEK’e özel açıklamalarda bulunmuştu. CHP ile temaslarının aylar öncesinden başladığını belirten Kocagöz, Kepez’den belediye başkan adaylığına CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile parti yönetimlerinin sıcak baktığını söylemişti.

“GENEL MERKEZDEN TEKLİF ALDIM”

Kocagöz, CHP Genel Merkezi’nden adaylık teklifi aldığını, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ile görüştüğünü, görüşmelerin olumlu geçtiğini söylemiş, CHP Parti Meclisi’nin (PM)18 Ocak Cuma günü yapacağı toplantıda adaylığının onaylanıp, kesinleşmesinin büyük ihtimal olduğunu vurgulamıştı.

DHA’dan geçen habere göre Kocagöz, şu bilgileri verdi: “Evliydim O yüzden başkalarına bakmam zina olurdu. Şimdi boşandım, bekârım. Yani herkesle görüşebilirim. Sonuçta Kepez’e 15 yıldır emek veriyorum, Kepez’i seviyorum. Kepez’den de aday olmak istiyorum. Bu konuda herkese de kapım açık. Kısa bir süre içinde siyasi geleceğimle ilgili detaylı bir açıklama yapacağım.” GÖRKEM DELLAL 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Çoban Ateşi'nden  BÖCEK’E DESTEK

'Çoban Ateşi'nden BÖCEK’E DESTEK