Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Kılıçdaroğlu'nun İstanbul toplantısının perdesi aralandı! Katılan partiler belli oldu

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul toplantısının perdesi aralandı! Katılan partiler belli oldu

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a beklenmedik bir ziyaret gerçekleştirerek sürpriz bir "çıkarma" yaptı. CHP liderinin gizli toplantısına hangi partilerin katıldığı merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul toplantısının perdesi aralandı! Katılan partiler belli oldu

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Altılı Masa İle Buluştu: Tabanda İttifak Arayışı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a yaptığı çıkarmada Altılı Masa'yı oluşturan partilerin örgüt yöneticileri ile bir araya geldi. Parti merkezlerinin ittifak çağrıları sonrasında Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi, 'tabanda ittifak arayışı' olarak yorumlandı.

Görüşme Katılımcıları

Görüşmeye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP'li Gürsel Tekin de katıldı. Toplantıya il, ilçe yöneticileri ve öne çıkan isimlerin katılımı ise gizlendi.

Kılıçdaroğlu'nun Açıklamaları

Kılıçdaroğlu, görüşmede "Sandıkta ve tabanda ittifak kurmayı" hedeflediğini belirtti. Katılımcılar, "İttifak devam etmeli, vatandaştan gelen talepler de bu yönde. Siz elinizden geleni yaptınız, size haksızlık yapılıyor" ifadelerini Kılıçdaroğlu'na iletti.

Teşekkür ve İttifakın Önemi

Kılıçdaroğlu, yapılan görüşmenin ardından katılımcılara teşekkür ederken doğru ittifak ve uygun isimlerle kazanmanın önemine vurgu yaptı.

Gürsel Tekin'in Değerlendirmesi

Görüşmeye katılan CHP'li Gürsel Tekin, şunları söyledi: "Tabanda önüne geçilemeyen bir ittifak zaten var. Vatandaş, Ankara'da ne denildiğinden çok kendi evinde ve mahallesinde neler yaşandığına odaklanıyor. Bu millet masası buluşmasının ana konusu İstanbul'du. Özetle, İstanbul'da çok güzel gelişmeler olacak ve bunu seçimlerde göreceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 4 çocuğa c*nsel ist*smarda bulunan sapık tutuklandı!

Hatay'da 4 çocuğa c*nsel ist*smarda bulunan sapık tutuklandı!