Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Dinç: Tüm projelerimiz halka dokunacak

Dinç: Tüm projelerimiz halka dokunacak

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, halka dokunmaya ediyor. Dinç her gün yaklaşık 20 kilometre yol kat ediyor, el sıkıyor, dert dinliyor, akşamları da ev gezmeleri ile Kepezlilerle bir araya geliyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dinç: Tüm projelerimiz halka dokunacak

Millet İttifakı’nın CHP’li Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, günlük yaklaşık 20 kilometre yol kat ediyor, el sıkıyor, dert dinliyor, hatta zaman zaman hasta bile muayene ediyor.

Kepez halkı ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Dr. Murat Dinç, “Zaten yıllardır Kepezlilerle doktor hasta ilişkisinin ötesinde bir diyaloğumuz vardı. Seçim nedeniyle yaptığımız gezilerde yıllardır kurduğumuz bu güzel diyaloğun karşılığını görüyorum. Bir yandan dost ziyareti yapıyorum, bir yandan da yeni insanlarla tanışıyorum. Yıllarca Kepez’de insan biriktirdiğimi şimdi görüyorum” dedi.

Belediye Başkanı olduğu zaman insanlara daha fazla hizmet edebileceğini, bunun için de ayrıca mutlu olduğunu belirten Başkan Adayı Dinç, “Tüm projelerimiz halka dokunacak. Kepez’i onların daha rahat etmeleri için birlikte planlayacağız. Kepez’i birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.(Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demet Akalın’lı açılış

Demet Akalın’lı açılış