Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Devrim Barış Çelik görevi teslim aldı

Devrim Barış Çelik görevi teslim aldı

Onursal Adıgüzel’in yerine atanan CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, görevi teslim aldığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Devrim Barış Çelik görevi teslim aldı

14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel istifasını sunmuş, görevini bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde Adıgüzel’den boşalan koltuğa, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ekibinde yer alan, kamuoyunun da 2019 Yerel Seçimleri’nden aşina olduğu, Devrim Barış Çelik’in oturacağı açıklanmıştı.

Çelik bugün sosyal medyadan yayınladığı mesajla görevi teslim aldığını duyurdu. Mesajında selefi Onursal Adıgüzel’e de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Çelik, sözlerine 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak son verdi.

Devrim Barış Çelik’in sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim. Gençlik kollarından beri tanıdığım kıymetli kardeşim Onursal Adıgüzel’den görevi teslim aldım. Kendisine verdiği emek ve gösterdiği dayanışmasından dolayı teşekkür ederim. Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. 28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanı sıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz. Süreçle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğim. Başta katkı sağlamak için arayan yazılımcı arkadaşlara, desteklerini ileten tüm örgütümüze ve kamuoyuna teşekkür ederim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer, Atatürk için yürüdü

Kemer, Atatürk için yürüdü