Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Bakan Koca’dan Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Bakan Koca’dan Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında rahatsızlanmasının üzerine sağlık durumuna ilişkin iddialar gündeme gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün ve bugünkü programlarını ertelemesinin ardından kalp krizi geçirdiği konuşulmuş, ancak bu iddialar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nca yalanlanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya’da katıldığı açılış töreninde Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Koca’nın açıklamasından satır başları şöyle:

 “Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumunu hepinizin yakından takip ettiğini biliyorum. Bu sabah kendileri ile birlikteydim. Hepinize çok selamları var. Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu gastroentrit enfeksiyonunun etkileri azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam etmek istiyor. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten, dua eden, selam gönderen tüm hemşerilerimize teşekkürlerini iletti.”

CENGİZ SAVAŞERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TİP vs AKP: TİP’ten “Seçim Senin” kampanyası

TİP vs AKP: TİP’ten “Seçim Senin” kampanyası