Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Antalya’nın kalbi Ankara’da atıyor

Antalya’nın kalbi Ankara’da atıyor

Millet ittifakı liderleri bugün Saadet Partisi ev sahiplendiğinde toplandı. Kritik toplantıda Saadet Partisi Genel Merkezi önünde heyecanlı bekleyiş sürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’nın kalbi Ankara’da atıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sert açıklamalarıyla kriz yaşayan Millet İttifakı’nın liderleri bugün ortak Cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Vatandaşlar ve temsilciler dört gözle yapılacak olan adaylık açıklamalarını heyecanla beklerken, kararın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması bekleniyor.

Heyecanlı dakikaların yaşandığı Ankara’da,CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi,  Gazeteci ve CHP Antalya Milletvekili aday adayı Songül Başkaya, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde destek vererek süreci takip ediyor.

Partilerin il teşkilatlarının temsilcileri ve partililer, “Birleşe birleşe kazanacağız”, “Halkın gururu Kılıçdaroğlu”, “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu”, “Başbakan Meral” sloganları atıyor.

BAŞKANLARIN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Saadet Partisi Genel Merkezi’ndeyiz. Ülkemizin geleceği için tarihi bir an yaşıyoruz. Aydınlık yarınlar için yola çıktık, yolumuz açık olsun. Başlıyoruz!” dedi.

CHP Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise  şu paylaşımı yaptı: “CHP Antalya İl Başkanımız Nuri Cengiz ile birlikte Cumhurbaşkanı adayımızın deklare edileceği Altılı Masa toplantısı için Saadet Partisi Genel Merkezi’ni ziyarette bulunduk. GELİYOR GELMEKTE OLAN!”

 

CHP Konyaaltı Belediy Başkanı Semih Esen'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Bugün hep birlikte, ülkemizin geleceğinin hangi yönde şekilleneceğine dair önemli bir kararın açıklanacağı Ankara'dayız. İnanıyorum ki güzel günler bizi bekliyor."

BUSE YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esen: Yalnız kalsam da geri atmayacağım

Esen: Yalnız kalsam da geri atmayacağım