Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset 3 Büyükşehir dışında kimseyi sözümüz yok!

3 Büyükşehir dışında kimseyi sözümüz yok!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim adaylarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Özel, üç büyükşehir adayları haricinde herhangi bir adaya verilmiş sözünün olmadığını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 Büyükşehir dışında kimseyi sözümüz yok!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim adaylarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Özel, üç büyükşehir adayları haricinde herhangi bir adaya verilmiş sözünün olmadığını belirterek, yerel seçimlerde başarı elde etmek için gereken adımları atacaklarını ifade etti. Özellikle üç büyükşehir adaylarının belirlenmesinin ardından partisinin yerel seçim sürecine odaklanacağını belirtti.

Genel Başkan Özgür Özel, ayrıca uluslararası alanda yaşanan olaylara da değindi. Filistin'e yapılan saldırılara karşı seslerini yükselttiklerini ve CHP olarak Filistin halkıyla dayanışma içinde olduklarını ifade etti. Türkiye'nin sivil bir anayasa sorunu yaşadığına vurgu yapan Özel, yeni anayasa taleplerini eleştirerek, hükümetin daha kapsayıcı ve demokratik bir anayasa oluşturma iradesi göstermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, vergi ve harçlardaki artışlara dikkat çeken CHP lideri, vatandaşların mağduriyetini önlemek için vergi ve harçlarda düzenlemeler yapılması gerektiğini dile getirdi. Enflasyon hedeflerine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Özgür Özel, enflasyon hedefinde samimiyet olup olmadığını sorgulayarak, vergi ve harçlarda düşüş yapılması çağrısında bulundu.

ö özel

YEREL SEÇİMLERDE BAŞARIYI ARTTIRACAĞIZ

Son olarak, CHP'nin yerel seçimlerdeki hedefleri ve genel politika stratejilerine dair açıklamalarda bulunan Özgür Özel, partisinin yerel seçimlerdeki başarılarını artırmak adına kararlı bir şekilde hareket edeceklerini vurguladı.

3 şehir

sözümüz

yok-5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vahşi adam karısını öldürüp annesini ağır yaraladı!

Vahşi adam karısını öldürüp annesini ağır yaraladı!