Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüş

Kolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüş

Çorum'dan Şırnak'a kızını ziyarete gelen 53 yaşındaki Osman Kabalak, Şırnak'ta aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar ..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüş
KAYNAK: İHA

Yapılan tetkikler sonucunda kolon kanseri teşhisi konuldu. Genel Cerrahi Uzmanı tarafından ameliyat edilen Kabalak, ameliyattan 3 gün sonra taburcu edilecektir. Bu vaka, kolon kanseri taramalarının önemini vurguluyor. Genel Cerrahi Uzmanı, her 5 yılda bir kolon kanseri testi yaptırmayı öneriyor, çünkü erken teşhis hayat kurtarabilir. Ayrıca, bu hastanın Şırnak'ta kapalı ameliyatla tedavi edilmesi, uzmanlık ve deneyim gerektiren bir cerrahi işlem olduğunu gösteriyor. Bu başarılı ameliyatın gerçekleştirilmesi yerel sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek açısından önemlidir. Hastanın hızlı bir iyileşme sürecine girmesi olumlu bir gelişmedir ve bu tür hastalıkların tedavi edilmesinde erken müdahale çok önemlidir.

Kolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüşKolon kanseri ameliyatıyla yeniden sağlıklı hayata dönüş

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ergül Kurultay'da Kılıçdaroğlu'na esti gürledi: Bırakın Sayın Genel Başkan

Ergül Kurultay'da Kılıçdaroğlu'na esti gürledi: Bırakın Sayın Genel Başkan