Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Denize girmek yasaklandı

Denize girmek yasaklandı

Sinop'ta valilik tarafından denize girmek yasaklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denize girmek yasaklandı
KAYNAK: İHA

Sinop'un bazı deniz kesimlerinde vatandaşın girilmesi valilik tarafından yasaklandı. Sinop Valiliği boğulma ve ölüm vakalarının artması nedeniyle denize girmeyi yasakladığını açıkladı.

Sinop Valiliği boğulma vakalarında yaşanan artış nedeniyle Sinop’un bulunan Kumkapı Plajı'ndan, Sarıkum Plajı'na kadar olan bölgelerde denize girmeyi yasakladı.

Sinop Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha kurulunca alınan kararda; “İlimiz Merkez ilçede denizde son dönemlerde yaşanan boğulma vakaları, meteorolojik olaylar, rip, dip akıntısı ve yoğun rüzgarlar söz konusu olduğundan, vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması amacıyla, ikinci bir karara kadar Sinop ili kuzey kesimde bulunan Kumkapı Plajı’ndan başlayıp, Sarıkum yüzme alanı da dahil, denize girilmesinin yasaklanmasına, söz konusu denize girme yasağının kolluk birimleri, Sinop Belediyesi ve Özel İdare tarafından takibinin yapılmasına, bahse konu yüzme alanlarının sıklıkla ilgili kurumlarca takip edilmesine, yasaklanan yerlerin kamu kurumları ve yerel basın tarafından halkla duyurulmasına oy birliği ile karar verilmiştir" İfadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İktidarın zam teklifi yetersiz kaldı. Memurlar harekete geçiyor

İktidarın zam teklifi yetersiz kaldı. Memurlar harekete geçiyor