Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Zafer’de çifte bayram

Zafer’de çifte bayram

Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılıp Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra, il binasında bayramlaşma töreni yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zafer’de çifte bayram

Samimi ortamda gerçekleşen bayramlaşmada, seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda İl Başkanı Mert Özmutlu, partililere yaptığı konuşmada ”Bu bayram toplantısı ile seçime az kalan, günlerde çalışmalarımızı hızlandırmak için neler yapmamız gerektiğini istişare etmek isterim, fikirlerinizi almak isterim” dedi. Özmutlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Antalya ziyareti sebebiyle hazırladıkları programı aktardı ve her üyenin özveriyle çalışmasını rica etti.

İl Başkanlığı’nın kurulmasında emeği geçen Av. Salih Ezer ise ”İki bayram bir araya geldi, üçüncü bayramı ayın 14’ünde yaşamak için gayret etmeliyiz. Türkiye’nin içine düştüğü kaos ortamından çıkması için tek yol, son ümit, son kale olarak oy pusulasındaki son yere mührü basarak başarmış olacağız” dedi.

“GÜÇLÜ BÜTÇEMİZ YOK AMA YÜREĞİMİZ VAR”

Birinci sıra Antalya Milletvekili Adayı Prof. Kemal Karabağ da aynı şekilde temennilerde bulunarak, “Ben Zafer Partisi’nde siyaseti, geleceği düşündüğüm için yapmak istedim. Tüm engellemelere rağmen yılmıyoruz, güçlü seçim bütçemiz olmamakla beraber yüreğimiz var. Diğer partilerin yaptığı ezber siyasetin dışında, biz insanlarla yakın temas kurarak siyaseti yapıyoruz, herkese dokunarak sahalardayız ve çok güzel geri dönüşümler ve yanıtlar alıyoruz. Bu güne kadar siyaset kişiler ve partiler için, rant için yapılmış, inanıyorum ki bundan sonra siyaset, devlet ve millet için yapılacaktır. 14 Mayıs’ta milletimizin doğru karar vereceğini düşünüyorum” dedi.

Milletvekili adaylarından Opr. Dr. Volkan Yurtman söz alarak, “Sahada dolaşırken partimize ve politikalarımıza ciddi bir teveccüh görüyoruz, önümüzdeki süreçte daha çok çalışıp daha fazla insanımıza ulaşırsak hiç kimsenin ummadığı bir sonuç çıkabilir” dedi.

Uzun süren toplantılarda, hazır bulunan milletvekili adaylarından Kerem Didinç, Ali Songül de görüş ve temennilerde bulundu. Partililerin öne sürdüğü görüşler, yönetim tarafından not edildi. Daha sonra Döşemealtı İlçe Başkanı Buğrahan Alp Altaş’a ve Konyaaltı İlçe Başkanı Barış Oruç’a genel merkezin onayladığı mazbataları İl Başkanı tarafından verildi.

Zafer 23 Nisan Tören

zafer-mazbata-ikili

Cengiz Savaşeri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Demek ki azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyormuş “

“Demek ki azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyormuş “