Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalya'da öğrencisi olduğu merkezin sahibi oldu

Antalya'da öğrencisi olduğu merkezin sahibi oldu

Edebiyat öğretmeni olarak başladığı kariyerini 6 yıl sürdürdükten sonra sanata yönelen Ümran Sarıtaş, öğrenci olarak girdiği sanat merkezinin sahibi oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da öğrencisi olduğu merkezin sahibi oldu
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya'nın ilk sanat eğitimleri kurumu olarak 27.yılında da Replik Sanat Antalya'da en çok tercih edilen sanat merkezi olmanın verdiği sorumlulukla, yenilenen yüzü ve profesyonel eğitmen kadrosu ile birlikte MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) onaylı sertifikalı eğitimlerinin kayıtlarına devam ediyor. Replik Sanat Eğitim Kurumu'nun genç kadın girişimci kurucu müdürü olan Ümran Sarıtaş 2024-2025 Sanat döneminde yeni kayıtların başladığını duyurarak, sanat atölyesinin kapılarını açtığını söyledi.

BİR MERKEZDE BİN EĞİTİM

Ümran Sarıtaş, sanat merkezinin yaratıcı drama, çocuklar için felsefe, anlayarak hızlı okuma, yaratıcı drama liderliği, genç ve yetişkin tiyatro oyunculuk, konservatuvar hazırlık, etkili konuşma ve diksiyon, şan, piyano, gitar, keman gibi enstrüman eğitimleriyle çocuk, genç, yetişkin sanata gönül veren herkesin hayalleriyle hayatları arasındaki köprü olmayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Kendisinin de eski bir Replik öğrencisi ve sonrasında Replik velisi olduğunu paylaşan Sarıtaş 27 yılda Antalya'nın sanatla iç içe büyümesinde katkılarının olmasından gurur duyduklarını ve farklı projelerle büyümeye devam edeceklerini belirtti. Sarıtaş, sanat merkezinin her yaştan öğrenciye hitap ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTBİRLİK’ten Pamuk Üreticisine Destek: Kilosu 28 TL’den Alınacak

ANTBİRLİK’ten Pamuk Üreticisine Destek: Kilosu 28 TL’den Alınacak