Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Yılmaz ve Satıcı ASTAM’da

Yılmaz ve Satıcı ASTAM’da

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği eski Başkanı Mustafa Satıcı ile Antalya eski Emniyet Müdürü, Kamu Yönetim Uzmanı Dr. Ali Yılmaz Anadolu Siyaset ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi’ni (ASTAM) kurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yılmaz ve Satıcı ASTAM’da

mustafa satıcı

ASTAM hakkında ilk açıklamayı gazetemize yapan Ali Yılmaz, “Kurucu üye olarak yer aldığım bu oluşumun ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Biz projelerimizle bu ülke için hizmete talibiz. Hizmet her yerde yapılır” dedi.

“Anadolu Siyaset ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (ASTAM) Ankara merkezli bağımsız bir sivil toplum yapılanması ve düşünce kuruluşudur” diyen Yılmaz, ASTAM, bünyesinde yapılan faaliyetlerle, Türkiye’nin yaşadığı ve gelecekte karşılaşması öngörülen sorunları aşmak ya da en az maliyetle ortadan kaldırmak için politikalar belirlenmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. “Bu katkıyı ortaya koymak için konferanslar, seminerler, arama toplantıları, yuvarlak masa toplantıları düzenleyeceğiz” diyen Yılmaz, şöyle konuştu: “Bu toplantılarda ortaya çıkan görüşler, teknik anlamda olgunlaştırılıp ve nesnel öneriler haline getirilerek yazılı ve görsel materyaller şeklinde, toplumla ve karar vericilerle paylaşılacak.” 

“ASTAM; gücünü farklı disiplinlerden gelen birçok akademisyen, iş insanı, siyasetçi, asker, diplomat ve bürokratın farklı tecrübe, bakış açısı ve tecrübelerinin ortak bir zeminde tartışmasından almaktadır. Bunu yaparken amaç, tartışılan konuda konsensüse ulaşarak ortak akıl yoluyla kapsayıcı bir sonuç elde etmektir.”

CENGİZ SAVAŞERİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hikmet Özkaya’dan Kara Yılanın Dostluğu

Hikmet Özkaya’dan Kara Yılanın Dostluğu