Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber SIZAMAZSINIZ! DİRENİRİZ!

SIZAMAZSINIZ! DİRENİRİZ!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün barikatıyla dün yürüyüşü yarım kalan ve geceyi barikatta geçiren baro başkanları bugün Anıtkabir ziyaretini yaptı. Baroların seçimlerine ilişkin yapılmak istenen düzenlemeye tepki gösteren hukukçuları hak arama mücadelesinin süreceği bildiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SIZAMAZSINIZ! DİRENİRİZ!

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, 19 Haziran'da başlayan Savunma Yürüyor eyleminin 21 Haziran'da Ankara'daki buluşmasında baro başkanları ve avukatlara yönelik polis müdahalesine karşı sosyal medyadan meydan okudu. Anıtkabir yürüyüşünün 28 saat boyunca engellenmesi, yaşanan arbede ve müdahale sonrasında bakın ne dedi: "Yaklaşık 28 saat boyunca yüzlerce suç işlediler. Eziyet ettiler, özgürlüğümüzü kısıtladılar vs. Her bir suçun hesabını elbette soracağız. FETÖ projesini, yine FETÖ yöntemleriyle yapmak istiyorlar. Sızamazsınız. Bedeli ne olursa olsun direniriz. #SavunmaDurdurulamaz

Balkan dün gece de şu paylaşımı yapmıştı: "Arkadaşlarımızın getirdiği battaniyeleri bile almamıza izin verilmeyince ortaya böyle bir manzara çıktı. Direncimizi kıramaz, gülüşümüzü solduramazsınız. #SavunmaDurdurulamaz"

Nizamettin Özmen

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GÖKÇE'NİN KATİLİNE MÜEBBET

GÖKÇE'NİN KATİLİNE MÜEBBET