Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Sinan Oğan adaylıktan çekildi iddiası

Sinan Oğan adaylıktan çekildi iddiası

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kendi sosyal medya hesabından şok bir iddiada bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinan Oğan adaylıktan çekildi iddiası

Oy verme işleminde son saatlere girerken ülkenin farklı bölgelerindeki sandıklardan gelen iddiaların sayısı artıyor. Son olarak ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, bazı sandıklardaki görevlilerin “Sinan Oğan adaylıktan çekildi” diyerek yanlış yönlendirme yaptığını söyledi. 

Oğan, Yetmedi mi algı oyunlarınız. Adam gibi çalışıp, milletin oyunu kazanmak yerine aşağılık algı oyunlarına el atarak mı kazanacaksınız? Şimdi de sandık başlarında görevlendirdiğiniz Mankurtlarla “Sinan Oğan Çekildi” yalanına başvuruyorsunuz!

Biz bu kadar temiz bir siyaset dili kullanırken sizin bu kadar alçalacağınızı tahmin etmezdim. Ama size ve aşağılık oyunlarınıza rağmen çekilmedik, çekilmeyeceğiz, kazanacağız.

#OAnGeliyor  NOT: Bu mesajı elden ele yayalım. RT ve Beğeni desteği verelim lütfen.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Yetmedi mi algı oyunlarınız. Adam gibi çalışıp, milletin oyunu kazanmak yerine aşağılık algı oyunlarına el atarak mı kazanacaksınız? Şimdi de sandık başlarında görevlendirdiğiniz Mankurtlarla “Sinan Oğan Çekildi” yalanına başvuruyorsunuz!<br>Biz bu kadar temiz bir siyaset dili…</p>&mdash; Dr. Sinan Oğan (@DrSinanOgan) <a href="https://twitter.com/DrSinanOgan/status/1657684243152007169?ref_src=twsrc%5Etfw">May 14, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Jandarma ile birlikte açık oy kullandırılıyor" iddiası

"Jandarma ile birlikte açık oy kullandırılıyor" iddiası