Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Öz’den büyük iddia

Öz’den büyük iddia

Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu yönetiminde bulunan bazı üyelerin Sosyete Pazarlarından hizmet karşılığı her hafta 5 TL topladığını duyduğunu belirterek, “Eğer gerçekse vay ki vay Türkiye pazarlarında vergi vererek geçimini sağlayan pazarcı esnaflarına. Konuyu belgelersem isimlerini deşifre edeceğim” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Öz’den büyük iddia


Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz, sosyal medyadan dikkat çekici bir açıklama yaptı. Öz açıklamasında Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu yönetiminde bulunan bazı üyelerin Sosyete Pazarlarından hizmet karşılığı her hafta 5 TL topladığını duyduğunu belirterek,  konunun takipçisi olacağını söyledi.

 

NE YAPACAĞINI BİLMEYENLER VAR

Öz’ün konuyla ilgili açıklaması şöyle: “7 Haziran 2018 tarihinde iyisiyle kötüsüyle Federasyon seçimini yaptık. Burada ne yapacağını bilmeyenler, Antalya Pazarcılar Odası’nın pazar yerleri yaparak rant sağladığı iddiası ve Sosyete Pazarlarının pazarcı esnafına zarar verdiği iddiasında bulundular.

Doğrudur, Antalya Semt Pazarcılar Odası, pazar yerleri yapmakta, yaptığı pazar yerlerini önceden maliyet çıkararak kooperatif aracılığı ile yapmakta.  En son da Aksu Kapalı Pazar yerini yaptık, teslim ettik ve açılışını gerçekleştirdik.”

 

DEŞİFRE EDECEĞİM

“Burada seçimi Sosyete üzerine kuran şu anda federasyonun mevcut yönetimin de bulunan bazı Oda Başkanı arkadaşların, hiç hizmet vermeden, temsil ettiği Oda‘ya dahi üye olmayan Sosyete Pazarlarından hizmet karşılığı her hafta 5 TL para topladığını bugün duydum. Eğer bu konular gerçekse vay ki vay Türkiye pazarlarında vergi vererek geçimini sağlayan pazarcı esnaflarına. Konuyu belgelersem isimlerini deşifre edeceğim.” Kubilay ELDEMİRCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğaya, çevreye, Antalya  halkına karşı saygısızlık

Doğaya, çevreye, Antalya halkına karşı saygısızlık