Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber “Molozlar temizlenecek”

“Molozlar temizlenecek”

ANTEPE Genel Müdürü Bahadır Yantaç, Konyaaltı sahil düzenlemesi kapsamında inşaattan çıkan hafriyat ve molozların iş makinası tarafından kazılan çukurlara gömülmesiyle ilgili konuştu: “Alt taşeron acaba bilgimiz dışında buraya böyle bir şey yapmış mı? diye burayı özellikle ettireceğim. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bu konuyla yakından ilgileneceğim. Eğer böyle bir şey olmuşsa bile, arkadaşlar derhal bölgeyi molozlardan temizleyecekler.”

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Molozlar temizlenecek”


ANTEPE Genel Müdürü Bahadır Yantaç, Akdeniz GERÇEK Gazetesi’nin bir vatandaşın ihbarı sonucu sayfalarına taşıdığı Konyaaltı sahil düzenlemesi kapsamında inşaattan çıkan hafriyat ve molozların iş makinası tarafından kazılan çukurlara gömülmesiyle ilgili açıklama yaptı.

 

VATANDAŞIN İÇİ RAHAT OLSUN

Yantaç, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Konyaaltı Sahip Projesi’ne büyük önem verdiklerini ve inşaat çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Yantaç, şöyle konuştu: “Konuyla ilgili bir bilgim yok. Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ni görünce ben de şaşırdım. Çünkü bölgede kalabalık bir ekiple çalışıyoruz. ‘Alt taşeron acaba bilgimiz dışında buraya böyle bir şey yapmış mı?’ diye burayı özellikle ettireceğim. ‘Bilgim dışında, olmamıştır’ diye düşünüyorum. 10 tane tuvaletin tüm molozlarını traktörlerle sahilden dışarı attırıyoruz. Hatta iki tane de özel traktör arkasına bağlı özel araçlarla tüm sahili moloz haricinde de temizledik.  O makine molozları alıyor, büyük parçaları kum gibi içerisinde bırakıyor, küçük olanlar da yerinde kalıyor. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bu konuyla yakından ilgileneceğim. Eğer böyle bir şey olmuşsa bile, arkadaşlar derhal bölgeyi molozlardan temizleyecekler.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Liseli Yaren eve döndü

Liseli Yaren eve döndü