Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Konyaaltı-Varsak hattı için ihaleye çıkıldı!

Konyaaltı-Varsak hattı için ihaleye çıkıldı!

Muhittin Böcek başkanlığındaki Antalya Büyükşehir Belediyesi, 4. Etap Hafif Raylı Sistem için düğmeye bastı. Antalya 4 Aşama Raylı Sistem Ulaşım ve Fizibilite Etüdü ile Ön/Avan Proje Hazırlanması İşi için 15 Nisan Cuma günü saat 11.00’de ihale yapılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı-Varsak  hattı için ihaleye çıkıldı!


Antalya İli Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez ilçelerini kapsayan (Konyaaltı-Varsak) Hafif Raylı Sistem (HRS) hattı için Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca etüd proje hizmeti alımı işi ihalesine çıkıldı. Edinilen bilgiye göre hizmet alı işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  Antalya Ulaşım Ana Planı doğrultusunda 2. Dönemde (2025 yılı) yapılması öngörülen ve Aşama 4-A olarak isimlendirilen hattın, ulaşım ve fizibilite etüdü ve ön/avan proje hazırlanması işi için çıkılan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.  

Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası 4. kattaki ihale salonunda yapılacak ihalenin sonunda ihaleyi alacak firmanın işi 135 günde tamamlaması isteniyor.

Songül BAŞKAYA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halin kaba inşaatı bitti

Halin kaba inşaatı bitti