Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Köln'de Kafede Meydana Gelen Patlamada 2 Kişi Yaralandı

Köln'de Kafede Meydana Gelen Patlamada 2 Kişi Yaralandı

Almanya'nın Köln kentinde bir kafede gece saatlerinde meydana gelen patlamada, 2 kişi hafif yaralandı. Olayın ardından polis soruşturma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köln'de Kafede Meydana Gelen Patlamada 2 Kişi Yaralandı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Almanya'nın Köln kentinde bir kafede gece saatlerinde meydana gelen patlamada, 2 kişi hafif yaralandı. 

Olayın ardından polis soruşturma başlattı.

Gece saatlerinde patlama: 2 kişi yaralandı

Almanya'nın Köln kentinde yer alan Longericher Caddesi'ndeki bir kafede gece saatlerinde gerçekleşen patlama sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Polis henüz olayla ilgili net bir açıklama yapmazken, patlama sonrası bölgede çıkan yangın kafede ve çevrede ciddi maddi hasara yol açtı.

Çevrede büyük hasar oluştu

Çevre sakinlerinin verdiği bilgilere göre, patlamanın yerel saatle 02.45'te gerçekleştiği ve olay sırasında önce büyük bir patlama sesi duyulduğu ifade edildi. Ardından kafede başlayan yangın nedeniyle binanın camları kırılırken, çevrede büyük bir hasar meydana geldi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik altına alarak patlamaya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Köln’de benzer patlamalar yaşandı

Bu olay, son dönemde Köln kentinde meydana gelen üçüncü patlama olarak dikkat çekiyor. Daha önce 16 Eylül tarihinde bir Türk’e ait eğlence mekanında gerçekleşen patlamada, temizlik görevlisi yaralanmıştı. Güvenlik kameraları, bir kişinin mekânın girişine şüpheli bir kutu bıraktığını ve kısa süre sonra patlamanın meydana geldiğini kaydetmişti. Polis, o günden bu yana şüpheliyi aramaya devam ediyor.

Giyim mağazasında da patlama olmuştu

Bunun yanı sıra, 18 Eylül tarihinde de Köln'deki bir giyim mağazasının önünde meydana gelen bir başka patlamada 1 kişi hafif yaralanmıştı. Peş peşe yaşanan bu olaylar, şehirde güvenlik endişelerini artırırken, yerel yetkililer patlamaların sebebini araştırmaya devam ediyor.

Soruşturma devam ediyor

Polis, Köln'deki son patlama ile ilgili tüm ipuçlarını değerlendirerek olayın nedenini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Henüz patlamaların birbiriyle bağlantılı olup olmadığı belirsizliğini korurken, bölgede alınan güvenlik önlemleri artırıldı. Halktan ise olası şüphelilere dair bilgi sahibi olanların polise ihbarda bulunması isteniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'li Kongre Üyelerinden Eygi'nin Ölümüne Bağımsız Soruşturma Çağrısı

ABD'li Kongre Üyelerinden Eygi'nin Ölümüne Bağımsız Soruşturma Çağrısı