Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber KILIÇDAROĞLU’NUN VE PARTİNİN YANINDAYIZ

KILIÇDAROĞLU’NUN VE PARTİNİN YANINDAYIZ

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Döşemealtı Şubesi Başkanı Binali Efe ve yönetimi CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’i makamında ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KILIÇDAROĞLU’NUN VE PARTİNİN YANINDAYIZ

339110062_993974295311698_8587828838295651936_nBinali Efe seçimlerde Alevi platformu bileşenleri 24 saat partinin emrinde olduklarını ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini açıkladı.

CHP’nin ve partinin yanında olduklarını dile getiren Binali Efe “Alevi-Bektaşi-Sivil Toplum Örgütleri bileşenleri, başkan ve yöneticileri ile beraber, Antalya CHP İl Başkanı Nuri Cengiz’i makamında ziyaret ettik.  Liyakat sahibi ve donanımlı en az iki kişi olmak üzere, seçilecek bir yerde Milletvekili liste sıralamasında olmasını ve Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’ün koltuğuna laikiyle oturabilmesini sağlamak için tüm Alevi platformu bileşenleri 24 saat Partimizin emrinde olduğunu ve yerel  seçimlerde hazır olduğumuzu bildirerek beyan ettik”dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ise şunları söyledi:  “Partimizin iktidara gelmesi için hep birlikte çalışmalarımızı sürdürerek ülkemizi bu karanlık günlerini aydınlatmak bizim boyumuzun borcudur”

DAVUT KUNDUROĞLU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa halkı isyanda

Gazipaşa halkı isyanda