Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Karasu, tatile çıkmadan önce açtı ağzını yumdu gözünü

Karasu, tatile çıkmadan önce açtı ağzını yumdu gözünü

CHP il yönetimine yönelik paylaşımları nedeniyle disipline sevk edilen Emrah Yasin Karasu, 10 günlük tatile çıkmadan önce yaptığı paylaşımla yine sert mesajlar verdi. Karasu, hep solda, hep CHP’de olacaklarını kaydeden Karasu, “Müteahhit masalarına meze, koltuk pazarlarında, akrabacı, memleketçi, mezhepçi, ırkçı olmayacağız” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karasu, tatile çıkmadan önce  açtı ağzını yumdu gözünü


 

24 Haziran seçimleri sonrası CHP’nin başarısız olduğuna yönelik sert paylaşımlarda bulunan ve il yönetimi tarafından disipline sevk edilen Emrah Yasin Karasu, yaşanan olaylardan son derece yorulduğunu ileri sürerek 10 gün tatile çıkacağını ve bu süre içerisinde hem telefonunu kapatacağını hem de facebook adresini mümkün olduğunca kullanmayacağını söyledi.

 

YİNE RAHAT DURMADI

Ancak Karasu, facebook’tan bu açıklamayı yaparken yine rahat durmadı. Üye olarak veya olmayarak, görev talep ederek veya etmeyerek hep solda, hep CHP’de olacaklarını kaydeden Karasu, “Sadece müteahhit masalarına meze, karpuz dağıtır gibi koltuk pazarlarında ve akrabacı, memleketçi, mezhepçi, ırkçı tavırların içinde olmayacağız” dedi.

 

DOĞRULARA SÖYLEMEYE

DEVAM EDECEĞİZ

Emrah Yasin Karasu’nun yaptığı açıklama şöyle: “Değerli partidaşlarım, yoldaşlarım gösterdiğiniz desteğe teşekkürler ederiz. Disipline verilmemiz Şenol (Saçık) dostum ve kendimden bahsediyorum, bizim için sorun değildir. Biz bildiğimiz doğruları yine bildiğimiz dille söylemeye devam edeceğiz. Bizi seve de, sevmeye de bilirsiniz. Takdir ve tercih tabii ki de sizindir. Ben Antalya’da varoşta ve sol kültürü olan bir mahallede doğdum. Şenol dostumda Ankara’da benzer bir mahallede. Hırçın öfkeli ve cesur büyüdük. Devrimci değerlere inandık, yanlışlar haksızlıklar karşısında hep savaşlar verdik. Biz de yakınlarımız da bedeller ödedi. Üniversite yıllarımızda da olmamız gereken yerde solda durduk. Okul arkadaşlarımız ölüm oruçlarında öldü, göz altları baskılar falanda falan.”

 

MÜTEAHHİT MASALARINA

MEZE OLMADIK

“Bu yaşadıklarımız bizi daha bir tahammülsüz, daha bir dirayetli yaptı. Sırça köşklerde feodal kültürlerle siyaset ve rant ilişkili iftiracı, cahil ve kabiliyetsiz insanlarla da hep savaştık. Hesap sorduk ve sormaya da devam edeceğiz. Biz hep solda, hep CHP’de olacağız, üye olarak veya olmayarak, görev talep ederek veya etmeyerek. Biz sadece müteahhit masalarına meze, karpuz dağıtır gibi, koltuk pazarlarında ve akrabacı, memleketçi, mezhepçi, ırkçı tavırların içinde olmayacağız. Cidden kafa olarak da beden olarak da yorgun hissediyorum. Yarından itibaren10 gün kadar tatile çıkıyorum. Telefonumu ve facebook’u mümkün olduğu kadar kapalı tutacağım sevgiyle inançla umutla kalın.” Kubilay ELDEMİRCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TGF: Türk basını hain her daim  darbelerin karşısında olacaktır

TGF: Türk basını hain her daim darbelerin karşısında olacaktır