Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Kafalı’nın Müdürlük de gitti

Kafalı’nın Müdürlük de gitti

Tarım ve Orman Bakanlığı Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdür Vekili Hüseyin Kafalı, TOÇ BİR-SEN 2 No’lu Şube Başkanlığı görevinin ardından müdür vekilliğinden de oldu. Hüseyin Kafalı’nın yerine Kalıntı Laboratuvar Sorumlusu Dr. Özlem Dağaşan’ın atandığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kafalı’nın Müdürlük de gitti

6 - 8 Nisan 2022 tarihli gazetemiz Akdeniz Gerçek’te  yayımlanan ‘Hüseyin Kafalı görevden alındı’  haberlerinin ardından hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan sayısız iddia ve şikayet nedeniyle pek çok kez soruşturma geçirdiği bilinen Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdür Vekili Hüseyin Kafalı Müdür vekilliği görevinden alındı. Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdür Vekili Hüseyin Kafalı, yürüttüğü sendika başkanlığı görevinden de geçtiğimiz aylarda alınmıştı. Kulislerde müdür vekilliğinden alınarak yerine başka isimlerin gelebileceği konuşuluyordu. Son edinilen bilgiye göre Müdür Vekili Kafalı’nın yerine Dr. Dağaşan’ın atandığı öğrenildi.

DR. ÖZLEM DAĞAŞAN KİMDİR?

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlayan Dr. Özlem Dağaşan, 2003 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı Antalya Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda çalışmaya başladı.

ARDA KIR




 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kolombiyalı yıldız  sağlık kontrolünden geçti

Kolombiyalı yıldız sağlık kontrolünden geçti